Kimi no Na wa'nın Yönetmeni Shinkai, Yeni Filmi İçin İpucunu Verdi
Anime filmi yönetmeni olan Makoto Shinkai (Senin Adın), geçtiğimiz Perşembe günü kendi Twitter hesabından yaptığı gönderiyle önümüzdeki sene çıkması planlanan yeni bir film üzerinde çalıştığını açıkladı.

2017’nin Ocak ayında Rappongi, Tokyo’da gösterilen ‘’Huawei Presents Starry Sky Illuminations’’ etkinliğinde Shinkai, yapılan teklifin teslim tarihinin yaklaşmasına rağmen planladığı bir sonraki filmi için tek bir kelime bile yazmadığını belirtmişti. Roman, manga ve folklor üzerine kitaplar okuduğunu ve buna ek olarak duygularını harekete geçirecek filmler de izlediğini sözlerine eklemişti.

Shinkai 2016’nın Ekim ayında Busan Uluslararası Film Festivali’nde bir sonraki işini üç yıl içinde TOHO’da yapmak istediğini söylemişti. Bir sonraki işinin muhtemelen ergenlik çağındaki erkekler ve kızlarla ilgili olacağını belirtmişti.

Shinkai’nin Senin Adın filmi 2016’nın Ağustos ayında Japonya’da vizyona girdi ve 225 milyon dolardan fazla gelir elde ederek Japonya tarihinde en büyük hasılatı elden eden dördüncü film, Japon filmlerinde ikinci ve anime filmleri arasında da ikinci film oldu. Dünya çapında ise 355 milyon dolardan fazla hasılat elde ederek anime filmleri arasında ilk sıraya yükseldi. 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları