Kemono Friends’in Yönetmeni TATSUKI, Kadın Ses Sanatçısı Arıyor
Tatsuki ayrıca Tokyo Nakano İstasyonu’nda bekleyen 2 kadın karakterin resmini de yayınladı.

Kemono Friends’in anime yönetmeni Tatsuki, attığı Twitter mesajında üç kişilik bağımsız animasyon grubu Idori’nin, bir iş için 2 kadın ses sanatçısı aradığını belirtti. Başvuruların 20 Ocak’tan önce başvuru sahiplerinin kendilerini tanıttığı ve mümkünse aşağıdaki listede istenilen örnek diyalogların kaydı ile başvurmalarını belirtti.

Başvuru sahiplerinden listede ilk olarak neşeli ancak hızlı konuşan bir karakteri canlandırması istenirken ikinci olarak sakin ve alçak sesli bir kadın karakteri canlandırmaları istendi. Üçüncü ve son olarak ise sunumunu kendi hazırladıkları bir karakteri de canlandırmalarını istedi. 

Bu iş için yapılacak kayıt seansları ise Tokyo’nun Metropolitan Bölgesi’nde gerçekleşecek. TATSUKI daha önce ticari amaçlı animasyon işleri için yapılan reklamlarda da deneyimli kişileri destekliyordu. 

TATSUKI bir önceki Cumartesi ise yayınlamış olduğu Twitter mesajında paylaştığı resim üzerinden büyük ilgi uyandırdı ve açıklama kısmına sadece "???" yazarak hayranları daha da meraklandırmayı tercih etti. Aranan 2 kadın sesin bu resimdeki 2 karakter ile alakalı olup olmadığı hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Resimde Tokyo Nakano Hızlı Tren İstasyonu’nda bekleyen iki karakter sergileniyor. Resimde arkada bulunan güneş sembolü ile belli olan ve istasyonun kuzeyinde yer alan Nakano Sun Mall alışveriş bölgesi göze çarpıyor. (Resimde belli olmayan Nakano Sun Mall’un arkasında yer alan bloklar NakanoBroadway alışveriş merkezinden daha ünlü.)

Tatsuki ve Idori (Kemono Friends Sanat Yönetmeni Yuko Shiromizu ve Kemono Friends Animasyon Yönetmeni Yoshihisa Isa da dahil) geçtiğimiz ay yeni bir televizyon anime projesi ve beraberinde filler yayınladı. TATSUKI, Ekim ayında henüz açıklanmamış bir proje için deneyimli arka plan sanatçıları almaya başladığını açıkladı. Ayrıca grup TATSUKI’nin ilk iki bölümünü yayınlamış olduğu “Keifuku-san” başlıklı anime serisi de Perşembe günü çıkarıyor.

Tatusuki Eylül ayında verdiği röportajda yayımcılık ve yapımcılık şirketi Kadokawa'danın Kemono Friends Project ile artık çalışmayacağını söyledi. Kısa bir süre sonra animenin resmi web sitesinde yayınlanan haber ile Stüdyo Yaoyorozu'nun artık karışmayacağını açıkladı. Yapımcı Yoshitada Fukuhara Aralıkayında, Yaoyorozu'nun geri gelmeyeceğini doğruladı.

kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları