Dr. Stone Animesi'nin 4. Sezonunu Olan Dr. Stone: "Science Future" Duyuruldu!!!
Dr. Stone: New World Animesi'nin son bölümünde animenin final sezonu olacak (4. Sezon) Dr. Stone: "Science Future" duyuruldu. Dr. Stone: Science Future için tanıtım videosu yayınlandı.

Dr. Stone animesinin üçüncü sezonu olan Dr. Stone: New World'ün 22. yani son bölümünde serinin Dr. Stone: Science Future adıyla dördüncü ve son bir sezonuna sahip olacağı duyuruldu. Animenin resmi Twitter hesabı bir teaser videosu yayınladı:

TVアニメ第4期『Dr.STONE SCIENCE FUTURE』制作決定特報‼

 

Dr. Stone: New World Animesi’nin ilk kısmının bölümleri 6 Nisan'da Japonya'da gösterime girdi ve 11. bölümle birlikte sona erdi. Crunchyroll, animeyi Japonya’yla aynı zamanda yayınlandığı gibi İngilizce dublajını da yayınladı. Anime Toonami'de ise 3 Haziran'da gösterime girdi.

Animenin ikinci kısmının prömiyeri 12 Ekim'de Japonya'da yapıldı ve Crunchyroll, ABD prömiyerini bu yılki New York Comic Con Etkinliğinde aynı tarihte(12 Ekim) gösterdi.

 

 

İlk televizyon animesi Temmuz 2019'da çıkış yaptı. Crunchyroll ilk sezon gösterime girdiği anda yayınladı ve Funimation da sezonun dublajını yayınladı. Animenin prömiyeri Ağustos 2019'da Toonami'de yapıldı.

 

Animenin ikinci sezonu olan Dr. Stone: Stone Wars, Ocak 2021'de gösterime girdi. Crunchyroll, diziyi Asya dışında ve dünya çapında yayınladı. Funimation,  diziyi İngilizce dublaj olarak yayınladı. Anime Mayıs 2021'de Toonami'de gösterime girdi.

 

Bir saatlik Dr. Stone: Ryusui anime özel bölümü Temmuz 2022'de yayınlandı.

Boichi (Sun-Ken Rock) ve Riichirou Inagaki (Eyeshield 21'in yazarı) 26 ciltlik mangayı Mart 2017'de Weekly Shonen Jump'ta yayınladılar ve seriyi Mart 2022'de sonlandırdılar. Viz Media, mangayı hem dijital ve hem de basılı olarak yayınladı. MANGA Plus ayrıca mangayı İngilizce olarak dijitalde yayınladı.

 

 

 

KAYNAK: ANN

Anime izlemeyi de animeler hakkında sohbet etmeyi de severim. Bu aralar çok aktif değilim çünkü cennette kayboldum ;). Güzel bir söz bırakıyorum: Arkaya dönünce fark ettim ki, önümüzdeki yol da sonsuz yollardan farksız.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları