Kemono Friends Yönetmeni Tatsuki, Hentatsu Anime Projesini Açıkladı
Videoki isimsiz karakterler "Keifuku-san" kısasındaki tren istasyonunun da bashediyorlar.

Birkaç hafta önce Kemono Friends'in yönetmeninin iki kadın seslendirme sanatçısı aradığını ve aşağıdaki iki sevimli karakterin görselini Twitter'dan paylaşarak "????" yazdığını sizlere duyurmuştuk

Image

Anime yönetmeni TATSUKI'nin (Kemono Friends) kendisi de dahil üç kişilik bir ekipten oluşan bağımsız animasyon grubu irodori için çalışacakları son birkaç aydır biliniyor. Bugün Irodori'nin resmi Youtube ve Twitter hesabından "Hentatsu" isimli yeni projeleri için bir tanıtım videosu yayınlandı. Yotube'da bu video "deneysel sürüm" olarak listelenirken, Twitter gönderisinde "hobi animesi" olarak tanımlanıyor. 

Video, bir tren istasyonunun yeraltı bölümü gibi görünen bir yerde, bekleyen iki adsız karakterle başlıyor. Bu iki karakter sonra bir cafede mola veriyor ve video "başlangıç" hiragana metniyle bitiyor.

Yeni video irodori'nin "Keifuku-san" anime kısasından (28 Aralık 2017, 1 bölümlük ONA) referans alındığı düşünülen bir sahneyi de barındırıyor. Aşağıda izleyeceğiniz Keifuku-san kısası, gökyüzünde işlev gören dev bir Shinto tağınağını da andırıyor. 

Keifuku-san - ONA

TATSUKI ve irodori — Kemono Friends sanat yönetmeni Yūko Shiromizu ve Kemono Friends animasyon yönetmeni Yoshihisa Isa da dahil— yeni  TV anime projelerini Comic Market'te geçtiğimiz ay tanıtmışlardı. 

Hatırlarsanız TATSUKI, Eylül ayından itibaren Kadokawa'danın Kemono Friends projesinde yer almayacağını belirtti. Kısa bir süre sonra da animenin resmi web sitesinden animenin stüdyosu ile de yollarını ayırdıkları bilgisi gelmişti. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları