Kakushigoto Animesi Nisan 2020'de Prömiyer Yapacak
Hiroshi Kamiya, Rie Takahashi, animenin ana kahramanlarına can verecekler.

TVアニメ『かくしごと』ティザーPV

Cuma günü, Kodansha's Monthly Shonen Dergisi'nin Ocak 2020 sayısında Kōji Kumeta'nın Kakushigoto mangasının TV anime uyarlaması için oyuncu kadrosu, personelleri açıkladı,görsel paylaştı ve prömiyer tarihini açıkladı. Animenin resmi web sitesi de anime için bir teaser videosu yayınladı.

Image

Ayrıca, Kumeta, anime uyarlamasını kutlamak için bir çizim paylaştı.

Image

Hiroshi Kamiya, baba Kakushi Gotō rolünü üstlenecek, Rie Takahashi ise kızı Hime Gotō'yu seslendirecek. 

Kakushi Gotō rolünde Hirashi Kamiya
Image

Hime Gotō rolünde Rie Takahashi
Image

Yūta Murano (Brave Beats, Dream Festival!, Seven Days War) Ajia-do'da animeyi yönetiyor. Takashi Aoshima (Minami-ke, Aho-Girl!, Endro~!), serinin senaryosunu yazıyor. Shuuhei Yamamoto (Battle Girl High School, Between the Sky and Sea) karakterleri tasarlıyor. Yukarı Hashimoto (March comes in like a lion, Sarazanmai) müzikleri besteliyor.

Image

Komedi mangası, kızı Hime Goto'nun kendisinin mangaka olduğunu bilmesini istemeyen, Kakushi Goto'yu konu alıyor. Manga ailenin günlük hayatını ele alıyor. Babanın ismi üzerinde kelime oyununun olmasının yanı sıra, Manganın adı "saklı şeyler" anlamına gelebileceği gibi "çizme işi" olarak da okunabilir.

Kumeta, Kasım 2015'te Kodansha's Monthly Shonen Dergisi'nde mangaya 4 sayfa ile başlangıç yaptı ve daha sonra Aralık 2015'te aynı dergide ilk tam bölümü yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları