Kakegurui Animesi 2. Sezona Giriyor
Homura Kawamoto, Tōru Naomura'nın Kakegurui - Compulsive Gambler mangasından uyarlanan anime dizinin 2. sezonu duyuruldu.

Hyakkaou Private Academy Cultural Festival etkinliğinde Kakegurui'nin 2. sezonunun geleceği bilgisi paylaşıldı. Anime haber sitesi Anime Recorder daha önce aşağıdaki görselle bunu duyurmuştu. 

Image

Anime, Homura Kawamoto ve Tōru Naomura'nın aynı isimli mangasından adapte edildi. Anime 1 Temmuz'da Tokyo MX'te ve ardından TV Aichi, RKB Mainichi Broadcasting ve BS11'te yayınlandı. Netflix Japan 2 Temmuz'da seriyi stream ederken 2018 yılında Japonya dışında da gösterimlere başlayacak. 

Yen Press orijinal mangayı Kakegurui - Compulsive Gambler ismi ile lanse etti ve hikayeyi de şöyle anlatıyor: Hyakkaou Akademisi, çok farklı bir müfredata sahip ayrıcalıklı bir kurumdur. Zenginler içerisinde bile zengin olduğunuzda sizi öne çıkaracak şey kitaplar ya da atletik yetenekler değildir. Rakibin aklından geçenleri anlamak ve uzlaşma sanatıdır. Bu becerileri sivriltmenin ise kumardan daha iyi bir yolu yoktur. İşte bu sebeple Hyakkaou Akademisi'nde kazananlar krallar gibi yaşarken kaybedenlerin canına okunur. Ne var ki okula Yumeko Jabami'nin katılması, herkese gerçek kumarın ne olduğunu öğretecektir.

Yuichiro Hayashi (Garo the Animation, PES: Peace Eco Smile) animeyi MAPPA'da yönetirken, Yasuko Kobayashi (Attack on Titan, Garo the Animation, JoJo's Bizarre Adventure, Shakugan no Shana) senaryoyu yazdı. Manabu Akita (JoJo's Bizarre Adventure bölüm animasyon yönetmeni, tasarım asistanı) karakterleri tasarladı. TECHNOBOYS PULCRAFT GREEN-FUND (Witch Craft Works, Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!) animenin müziklerini yaptı.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları