Jujutsu Kaisen Mangası Anime Oluyor
Karanlık fantezi türü animenin ana oyuncu kadrosunda; Junya Enoki, Yūma Uchida ve Asami Seto yer alacak.

Pazartesi günü yayınlanan, Shueisha yayıncılığın Weekly Shonen Jump dergisi 52. sayısı, Gege Akutami'ye ait Jujutsu Kaisen mangasının televizyon animesine uyarlanacağının bilgisini paylaştı.    


                                  

      

Animenin ana oyuncu kadrosu:

  • Yūji Itadori : Junya Enoki (Mobile Suit Gundam Narrative, Jona Basta)
  • Megumi Fushiguro : Yūma Uchida (Macross Delta, Hayate Immelmann)
  • Nobara Kugisaki : Asami Seto (The Rising of the Shield Hero, Raphtalia)


Mangaka Gege Akutami ve üç oyuncu, 22 Aralık'ta düzenlenecek olan Jump Festa '20 etkinliğinde sahne sunumunda yer alacaklar.

Viz Media, Jump Start girişiminin bir parçası olarak, manganın ilk üç bölümünü Japonca versiyonu ile aynı anada İngilizce olarak yayınladı. Şirket daha sonra yeni Shonen Jump modeline geçerek, manganın yeni bölümlerini dijital olarak yayınlamaya başladı. Viz Media bu kış baskıda mangayı yayınlamaya başlayacak. Ayrıca Shueisha mangayı, 2019'un Ocak ayından bu yana MANGA Plus web sitesinde yayınlanıyor. 

Ve siteye göre hikayesi şöyle:  Garip bir nedenden ötürü, Yuji İtadori deli atletizm yeteneğine rağmen 'Büyü Kulübü' ile takılmaktadır. Ancak kulübe katılmasından kısa bir süre sonra kulüp üyeleri saldırıya uğradığında, büyünün ne kadar gerçek olduğunu anlar. Bu arada gizemli Megumi Fushiguro, özel saflıkta lanetli bir nesneyi araştırmaktadır ve araştırması onu İtadori'ye götürür..

           


Jujutsu Kaisen, Mart 2018'de Weekly Shonen Jump'da yayınlanmaya başlanmıştı. Shueisha, manga'nın 4 Ekim 2019'da yayınlanan yedinci cildinin ardından, sekizinci ve dokuzuncu ciltlerini 4 Ocak 2020'de yayınlayacak.


Kaynak: ANN, Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları