Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Filminin Videosu, Görücüye Çıkardı
Flying Witch'in yönetmeni Katsushi Sakurabi, serinin oyuncularıyla filmi yönetecek.

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?: Arrow of the Orion (Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darō ka: Arrow of the Orion) filminin resmi web sitesi, tanıtıcı bir video yayınlamaya başladı. Video ve web sitesinde filmin ek oyuncu kadrosuna, ekibe ve 2019 olan yayın tarihine yer verildi. 

TV serisinden sonra filmde de görev alacak ana oyuncu kadrosu şu şekilde: 

Yoshitsugu Matsuoka, Bell Cranell
Inori Minase, Hestia,
Maaya Uchida, Liliruca Arde,
Yoshimasa Hosoya, Welf Crozzo
Sōma Saitō, Hermes.

TV serisinin bir bölümünü de yöneten Katsushi Sakurabi, (Flying Witch, Heaven's Memo Pad, Lostorage incited WIXOSS) yapımı J.C. Staff'ta TV serisinin yönetmeni Yoshiki Yamakawa yerine yönetecek. Light novel'in yazarı Fujino Ōmori, TV serisinin yazar kadrosuyla birlikte filmin senaryosunu kaleme alacak. Shigeki Kimoto, Suzuhito Yasuda'nın orijinal karakter tasarımlarını anime edecek. Keiji Inai, müziği besteleyecek.  

Web sitesi ayrıca yeni bir poster de yayınladı: 

Image


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları