Hitoribocchi no ○○ Seikatsu Mangası Anime Oluyor
İnsanlarla konuşmakta iyi değil ama onlardan kaçmak konusunda son derece yetenekli.

Mitsuboshi Colors animesinin final bölümünde, Katsuwo'nun "Hitoribocchi no ○○ Seikatsu (Hitori Bocchi's ○○ Lifestyle)" mangasının TV adaptasyonu olacağı duyuruldu. Yapımın tek ana karakteri olan Hitori Bocchi'yi Chisa Morishita (Uma Musume: Pretty Derby - TV) seslendirecek.

Hitori Bocchi, sosyal kaygıdan neredeyse acı çekiyor. İnsanlarla konuşmakta iyi değil ama onlardan kaçmak konusunda son derece yetenekli; akla gelmeyecek kaçış planları yapıyor. Bocchi, şimdi ortaokul öğrencisi ve tek arkadaşı Yawara Kai'den ayrılarak farklı bir okula gidiyor. Bu durum Bocchi'yi tamamen yalnız bırakıyor ve Kai ile yeniden konuşmadan önce yeni bir arkadaş edinmesi gerekiyor. 

Image

4-koma komedi mangası, Dengeki Daioh'un ek dergisi Comic Dengeki Daioh "g" isimli derginin ilk sayısından beri serileştirilmiş durumda, ki bu da Eylül 203'e denk geliyor.  Dördüncü cilt, Kadokawa tarafından 26 Şubat'ta yayımlandı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları