Hitori Bocchi no Maru Maru Seikatsu Anime Uyarlamasından Yeni Haberler
Kadro, karakter profilleri, yayın tarihi ve yeni PV.

Katsuwo'nun, Bocchi Hitori(Japoncada kelime oyunu tek başına, yalnız anlamına geliyor) adında oldukça utangaç olan bir orta okul öğrencisinin sınıfında arkadaş edinmeye çalışmasını konu alan, dört panellik komedi mangası Hitori Bocchi no Maru Maru Seikatsu'nun anime uyarlamasının resmi websitesi yeni kadro üyelerini duyurdu. Ve animenin Nisan ayında yayımlanacağı duyuruldu.

Kako Kurai(karakterin adı "Kuraki Kako" Japonaca'da karanlık/kötü/saklanmak istenen geçmiş anlamına geliyor) rolünde Kana Ichinose. Kurai'ın arkadaş edinmeme kuralı var ve tek başına olabilecek kadar güçlü olmak istiyor. Ani ve beklenmedik şeyler ise onun zayıf noktaları. Bocchi'nin düşünceleri ona ilginç geliyor ve onu anlamak istiyor.

Kai Yawara(Japonya'da kelime oyunu yawarakai nazik, yumuşak anlamına geliyor) rolünde Konomi Kohara. Bocchi'nin ilk okuldan çocukluk arkadaşı. Kai neşeli ve arkadaş canlısı bir kişiliğe sahip. Bocchi ile farklı okullara girdikleri için onun yeni arkadaşlar edinememesinden korkutuğundan dolayı onu motive etmek için arkadaşlıklarını bozmayı düşünüyor. Bu kararıyla sert ve kalpsiz biri gibi görünse de tek istediği Bocchi'ye yardım etmek.

Daha önce duyurulan karakterler arasında(soldan sağa doğru);

  • Bocchi Hitori rolünde Chisaki Morishita. Sakura Dai Ni Orta Okulu birinci sınıf öğrencisi. Oldukça gergin ve utangaç bir kişiliğe sahip olduğu için arkadaş edinmekte zorlanıyor. Çocukluk arkadaşı Kai ile mezun olmadan önce sınıfındaki herkez ile arkadaş olma sözünü verdi. Sürekli endişe(anksiyete) içinde olduğu için yapacağı herşeyi önceden detaylı bir şekilde planlıyor.
  • Nako Sunao(Sunao na ko dürüst kız/çocuk/kişi anlamına gelir) rolünde Minami Tanaka. Bocchi'nin sınıf arkadaşı ve onun önünde oturuyor. Görünüşü yüzünden insanları korkutsada aslında arkadaşlarına karşı nazik ve düşünceli biri. Arkadaş edinmeye çalışan Bocchi'yi destekliyor.
  • Aru Honshō(Honshō aru gerçek yüzü var yani bir şey saklıyor anlamına gelir) rolünde Akari Kitō. Bocchi'nin sınıfının başkan yardımcısı ve ilk bakışta sorumlu, güler yüzlü ve herkese karşı düşünceli görünmesine rağmen Bocchi ve Nako onun orta okula geldiğinden beri bu mükemmel imaj için elinden gelen herşeyi yaptığını biliyorlar.
  • Rakita Sotoka(Soto kara kita dışarıdan geldi anlamına gelir) rolünde Yūko Kurose. Herkesin hayranlıkla baktığı yurtdışından tek başına gelen mavi gözlü, sarı saçlı güzel bir kız. Hep ninja olmayı istemiş bir sebepten dolayı Bocchi'yi bir ninja ile karıştırır. Ve artık onun çırağı olarak eğitim görüyor(?). Origami yapma konusunda yetenekli.

Stüdyo C2C'dan (Harukana Receive, WorldEnd) Takebumi Anzai (Go! Go! 575 yönetmeni, Darker than Black ve Mob Psycho 100'ın bölüm yönetmeni) yönetmen koltuğunda oturacak. Jukki Hanada (Kyoukai no Kanata, Sound! Euphonium, Steins;Gate) senayoyu yazarken, Kii Tanaka (Donten ni Warau Gaiden: Ketsubetsu, Yamainu no Chikai, Cheating Craft) hem karakter tasarımı hen de animasyon yönetmenliğinden sorumlu. Monaca'dan Ryuuichi Takada ve Hidekazu Tanaka şarkıları besteleyecek ve müzik yapımcısı Kadokawa'nın Heart Company'sinden Shigeru Saitō.

Katsuwo (Mitsuboshi Colors) mangası Kadokawa'nın Comic Dengeki Daioh "G" dergisinde yayımlanıyor. Kadokawa serinin dördünc cildini 2018'in Şubat ayında bastı.

Kaynak: Crunchyroll, AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları