Hayranlar, Animeye Çevrilmesini Umdukları Mangaları Seçti
5.'si düzenlenen AnimeJapan etkinliğinde, hayranlar bir an önce animeye çevrilmesini umdukları mangaları belirledi.

AnimeJapan'ın 5. yılına özel bir etkinlik düzenlendi: Anime Anything and Everything Ranking. Bu etkinlikte katılımcılara, hayranlara birkaç farklı kategoride sorular yöneltildi; ilgili kategorilerde en iyi animeyi seçme de dahil. Etkinliğin dördüncü anketinde de "animeye uyarlanmasını bekledikleri manga" soruldu ve hayranların oylamalarıyla ilk 10 manga belirlendi. 

Image

* Umehara Fighting Gamers!

* Kyūketsuki Sugu Shinu

* Psyren

* Taisho Otome Otogi Banashi

* 10 Dance

* Nogi Wakaba wa Yūsha Dearu

* Fate/strange Fake

* Muhyo & Roji's Bureau of Supernatural Investigation

* Bloom Into You

* The Promised Neverland

Image

Hayranlar hem eski hem yeni yapımlardan seçimler yaparken daha önce Anime! Anime! tarafından yapılan anketle de bazı yapımlar açısından benzerlik gösterdi: The Promised Neverland, Muhyo & Roji's Bureau of Supernatural Investigation ve Psyren.

Muhyo & Roji's Bureau of Supernatural Investigation hayranları şanslı, çünkü Haftalık Shōnen Jump, manganın bu yaz anime adaptasyonu olacağını duyurdu. Darısı diğer mangaların başına diyor ve sizin favori manganız bu listede yer alıyor mu diye sormak istiyoruz.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları