Gunnm Mangasının Yazarı Live-Action Filmi Alita İçin "Dünyanın En İyi Filmi" Dedi
2 saatlik bilim kurgu, aksiyon film 15 Şubat'ta Türkiye'de vizyona girdi.

Ana karakter Alita'nın oyuncusu Rosa Salazar, Dr. Dyson Ido rolünde Christoph Waltz, yönetmen Robert Rodriguez(Spy Kids, Sin City)ve yapımcı Jon Landau'nun özel konuklar olarak katıldığı Alita: Savaş Meleği filminin, Tokyo VR ZONE SHINJUKU'da, 14 Şubat'ta Japonya prömiyeri yapıldı.

Japon medyasının yaptığı röportajlara göre, live-action filminin kaynak malzemesi olan Gunnm mangasının yazarı, Yukito Kishiro uzun süredir beklenen filminden oldukça tatmin olduğunu belirtti. Live-action projesi ilk 2003'te başlatılmıştı.

Yukito filmi daha önce dört kere izlemişti(bedava olarak, kendisi bunun orijinal yaratıcının ayrıcalığı olduğunu söyledi) ve prömiyer ise beşinci izleyişiydi. Yukito sahnede" Harika kadro sayesinde  film dünyanın en iyisi oldu. Her izlediğimde yeni bir şey bulabiliyorum. Müzikler ve besteler harike. Her sahne özel ve gereksiz hiçbir sahne yok. O kadar heyecan verici ki orijinal hikayeyi benim yadığıma kendim bile inanamıyorum." dedi.

Alita , kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita, yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo ise Alita’nın geçmişini hatırlaması için, anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

Film Japonya'da 22 Şubat'ta vizyona girecek.

Kaynak: Chrunchyroll

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları