Gundam NT Animesinin İlk 23 Dakikası İngilizce Olarak Yayınlandı
Gundam.info sitesi, Gundam'ın yeni anime filmi olan Mobile Suit Gundam Narrative'in (Kidō Senshi Gundam NT) ilk 23 dakikasını İngilizce dublajlı olarak yayınladı.

Fathom Events ve Sunrise, filmi 19 Şubat'ta İngilizce dublajlı olarak ABD'de gösterime sokacaktır. Sunrise, animenin İngilizce dublajı için NYAV Post ile birlikte çalışmaktadır.


Anime, 30 Kasım’da Japonya’da vizyona girmiştir ve ilk hafta sonunda 4. sıraya yerleşmiştir.

Shunichi Yoshizawa (Mobile Suit Gundam Thunderbolt, Gundam: Reconguista in G) animeyi Sunrise Studio #1'da yönetmiştir. Harutoshi Fukui (Mobile Suit Gundam UC) senaryodan sorumludur. Kumiko Takahashi orjinal karakterlerin tasarımcısıdır ve Se Jun Kim (Mobile Suit Gundam Twilight AXIS) karakterleri animasyon olarak yeniden tasarlamaktadır. Hajime Katoki ve Eiji Komatsu mekanik tasarımdan sorumludur.

Sunrise, animenin hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

U.c 0097, "Laplace's Box" un açılmasından bir yıl sonra. Newtypes’in varlığını ve haklarını kabul eden Evrensel Yüzyıl Sözleşmesi’ne açıklık getirilmesine rağmen, dünyanın çerçevesinde büyük ölçüde hiçbir şer değişmedi.

Daha sonra "Laplace Olayı" olarak adlandırılan ihtilafın, Sleeves olarak bilinen Neo Zeon kalıntılarının çöküşüyle sona erdiği düşünülüyordu. Son savaşta, iki full psycho-frame mobile suits, insan anlayışlarının ötesinde bir güç sergiledi. Beyaz tek boynuzlu at ve kara aslan bu tehlikeyi insanların bilincinden kaldırmak için mühürlenmişti ve şimdi tamamen unutulmaları gerekiyor.

Bununla birlikte, iki yıl önce ortadan kaybolan RX-0 Unicorn Gundam 03, kendisini bir kez daha Dünya'ya göstermek üzere. Ve Phenex adında ... altın renkli bir Anka Kuşu.

Yeni proje, orijinal Mobile Suit Gundam serisinin ve Mobile Suit Gundam Unicorn'un Universal Century (U.C.) zaman çizelgesinin U.C. 0097'sinde geçmektedir. Projenin sloganı "Yeni Tip Bir Efsanenin Hedefi" dir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları