Gintama Mart'ta Sona Eriyor, Temmuz'da Yeni Seriyle Dönüyor
Anime, geçen Ekim ayında prömiyer yapmıştı.

Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 16. sayısında, şu anda yayınlanan Gintama'nın yeni serisinin başlayacağı bildirildi. Anime Mart ayında sona erecek, Temmuz ayında Silver Soul Arc ile geri dönecek. Bölüm 353, 25 Mart'ta yayınlanacak.

Mevcut anime geçen Ekim ayında prömiyer yaptı ve "Porori Arc" hikayesi ile başladı. Crunchyroll, animeyi Japonya ile eş zamanlı yayınlıyor. 

Sorachi, 2004 yılında mangaya başladı ve manga, Japonya'da en çok satan mangalar arasında yer almaya devam ediyor. Manganın Japonya'da 55 milyondan fazla baskısı bulunuyor. Viz Media ilk 23 cildi İngilizce olarak yayımladı. Shueisha manganın 72. cildini 2 Mart'ta yayımladı.

Crunchyroll, Japonya'da yayınlanan bir önceki anime serisini yayınladı ve ayrıca İngilizce dublaj bölümleri de yayınlıyor. Sentai Filmworks, 2010'da ilk 49 bölümlük animeyi yayınladı ve Funimation, 27 Mart'ta üçüncü  sezonun bir kısmını yayınlayacak. Manga, Gekijōban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien de dahil olmak üzere iki anime filmine, çeşitli OVA'lara ilham kaynağı oldu.

Manga, geçen Temmuz ayında Japonya'da bir canlı aksiyon filmine de ilham kaynağı oldu. Filmin 17 Ağustos'ta Japonya'da bir devam filmi olacak.

Kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-18/gintama-anime-ends-in-march-returns-in-july-with-silver-soul-arc-climax/.129079

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları