GARO-VANISHING LINE 12 Ocak’ta Dönmeye Hazırlanıyor
Yeni görselle birlikte Sword’un hikayesinin ikinci ayağı 12 Ocak'ta başlıyor.

Bu sebeple resmi web sayfası yepyeni bir görsel ile tekrar güncellendi. Sword ve çetesini görmek için aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.

Image

Son derece gelişmiş bir şehir olan Russel City de insanlar refahın keyfini çıkarırken, gizlice devam eden ve dünyayı sarsacak büyük bir komplo gelişmektedir. Sword adındaki adam yaşanılacakları öngörmüş ve engellemek için korkusuzca ortaya çıkmaktan çekinmemektedir. Fakat komploları ortadan kaldırmak için elinde tek bir ip ucu vardır; “Eldorado”. Tam bu sırada Sword, kayıp kardeşinin bıraktığı bir mesajı, "Eldorado"nun anlamını arayan Sophie ile tanışır. "Eldorado" sözcüğünün bir araya getirdiği bu ikili, bir şekilde görünmez bağlarla sarmalanır ve birlikte hareket etmeye başlarlar. Yolculukları karmaşık hisleri ile birlikte başlamıştır.


kaynak: crunchyroll

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları