Gakuen Babysitters Animesinin Bu Eylül Ayında OVA'sı Geliyor
Hari Tokeino'nun Gakuen Babysitters adlı mangasının anime uyarlamasının Twitter hesabı bugün, OVA içeren yedinci bir Blu-ray Disc ve DVD sürümünün geleceğini açıkladı.

Yanında bir etkinlik videosu da içeren OVA 26 Eylül'de yayınlanacaktır.

ÖZET

OVA, manganın dokuzuncu kitap cildinin hikayesine dayanacaktır, Ryūichi sınavlara çalışmak üzere çocuk bakıcısı kulübüne bir mola verir. Ryūichi'yi çalışırken taklit eden Kotarō ve arkadaşları yazı yazma çalışmalarına başlarlar. Ryūichi, sınav sırasında ona yardım ettiği için Saikawa'ya teşekkür etmek ister ve Saikawa'nın neyi sevip sevmediğini anlamaya çalışır. Ve böylece Ryūichi, başkan ve Saikawa için köri yapmaya karar verir.

Anime'nin yedinci Blu-ray Disc'i ve DVD sürümünün, 4 Mart'ta gerçekleşecek olan Tokyo'daki Sanrio Puroland tema parkındaki "Gakuen Babysitters Cast Etkinliği"nde bir videosu yer alacaktır. Etkinlikte, ses aktörleri Kōtarō Nishiyama (Ryūichi Kashima'nın sesi) ve Yuichiro Umehara (Hayato Kamitani'nin sesi) Sanrio karakterleri olan Cinnamoroll, Pompompurin ve Hello Kitty ile birlikte çıkacaklardır. Ayrıca etkinliğin, akşamki oturumunda derleme bir video yayınlanacaktır.

Animenin resmi web sitesi şu anda OVA'yı piyasaya sürmek üzere listesine almadı, ancak Amazon 104 dakikalık iki sürümü de piyasaya sürmek üzere listesine eklemiş durumdadır. Animenin 11. ve 12. ve son bölümlerini içeren altıncı Blu-ray Disc ve DVD sürümü 28 Ağustos'ta piyasaya sürülecektir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları