Fukigen na Mononokean Tsuzuki Animesinin İkinci Sezonu ile İlgili Yeni Haberler Var
Yayınlanan yeni görsel, ekibe katılan Akira Ishida ve Akemi Okamura'nın seslendirdiği karakterleri barındırıyor.

5 Ocak’ta prömiyer yapan 2. Sezon, 13 bölüm olarak planlandı.

 Kiri Wazawa'nın The Morose Mononokean (Fukigen na Mononokean) mangasına dayanan televizyon animesinin ikinci sezonu olan Morose Mononokean II (Fukigen na Mononokean Tsuzuki) ekibi, Perşembe günü iki yeni cast üyesini açıklayarak animenin yeni görselini sundu.

                          Image

Akira Ishida (Mobile Suit Gundam Seed, Athrun Zala), ana kahraman Hanae Ashiya'nın çocukluğundan beri kaybolan babası Sakae’yi; Akemi Okamura (One Piece, Nami) ise gizemli kara kedi Aoi'yi seslendiriyor. Mononokean'ın önceki sahibi olan Aoi' nin adı, ilk sezondan bu yana diyaloglarda birkaç kez geçmişti.  

 ImageImage

2016'da başlayan 13 bölümün devamı olan The Morose Mononokean Ⅱ, 5 Ocak 2019’da Japonya’da prömiyer yaptı. ABD, Kanada, İngiltere, İrlanda,Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika, İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya,İzlanda, Hollanda, Latin Amerika (Karayipler dahil Orta ve Güney Amerika) ile Almanca ve Fransızca konuşulan Avrupa ülkelerinde Crunchyroll tarafından eşzamanlı olarak yayınlanmaya başladı.

“Exorsistlerin işi, herhangi bir sebepten ötürü sıradan dünyaya gelmiş olan Yokai'yi, asıl yaşam alanları olan Yeraltı Dünyasına geri göndermektir. Efendisi Mononokyalı Abeno Haruitsuki'ye olan borcunu ödeyebilmek için Ashiya Hanae, onun yanında çalışmakta ve exorsism işlerine yardım etmektedir. Bir gün, ikili işlerini bitirip  Mononokean’a geri döndüklerinde, Yeraltı Dünyasını yöneten üç büyük güçten biri olan Legislator’dan bir acil durum çağrısı alırlar. Hemen yer altı dünyasına yöneldiklerinde ise  Ashiya kendini zor durumların içinde bulur... Exorcist ikilisi Ashiya ve Abeno ile Yokai' nin hikayesi bir kez daha devam ediyor.”

Itsuro Kawasaki (Magical Girl OreRental MagicaShining HeartsTsukiuta. THEANIMATION) sezonu Pierrot Plus'ta yönetiyor. TakaoYoshioka (Ikki TousenHigh School DxDYour Lie in April) bir kez daha serinin diziliminden sorumlu. Mizuki Aoba (Minna Atsumare!Falcom Gakuen SC)  karakter tasarımcısı olarak Atsuko Kageyama'nın yerine geçiyor.

İlk sezonu Japonya’da 2016'da başlayan anime Crunchyroll tarafından eş zamanlı olarak yayınlandı. Funimation Ocak 2018'de seriyi home video olarak satışa sundu.

Kaynak: anncrunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları