Fransız Fantazi Çizgiromanı Radiant, Ekim'de Anime Oluyor
Yuki Yuna Is a Hero'nun yönetmeni Seiji, animeyi Lerche'de yönetecek.

NHK yaptığı açıklamada Tony Valente'nin Fransız çizgiromanı Radiant'tan uyarlanan anime dizinin, NHK Eğitim Kanalı'nda Ekim ayında gösterilecek animeler arasında yer alacağını belirtti. 

Hikaye,  büyük bir sihirbaz olmak isteyen Seth adında bir çocuğu ve Radiant'a seyahat etmeyi amaçlayan bir grup cadıyı konu ediyor. Radiant, dünyaya gökten düşen "Nemesis" adlı canavarları ortaya çıkaran efsanevi bir arazidir. Bu canavarlar aynı zamanda Engizisyon mahkesi tarafından da avlanırlar. 

Image

Seiji Kishi (Angel Beats!, Persona 4 The Animation, Yuki Yuna Is a Hero) animeyi Lerche adına yönetirken, Daisei Fukuoka (Danganronpa 3: The End of Hope's Peak High School: Future Arc, Yuki Yuna is A Hero Season 2) seri yönetmenliğini üstleniyor. Makoto Uezu (Humanity Has Declined, Yuki Yuna Is a Hero, Scum's Wish) ise serinin senaryo yazımından sorumlu.

Valente, 2013 yılında bu çizgi romanını piyasaya çıkardı ve Asukashinsha,  2015 yılında Japonya'da Euromanga Koleksiyonu'nun bir parçası olarak yayımlamaya başladı. Romanın 8. cildi Aralık ayında Fransa'da görücüye çıkarken, 7. cilt de Aralık ayında Japonya'da yayımlandı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları