Forest of Piano, Last Hope Animeleri Eylül'de Netflix'te Prömiyer Yapacak
Last Hope'nin 13 Eylül'de, Forest of Piano'nun ise 28 Eylül'de prömiyer yapması planlanıyor.

Forbes geçen hafta Netflix'de 14 Eylül'de Last Hope (Jūshinki Pandora) ve 28 Eylül'de Forest of Piano (Piano no Mori) animelerinin prömiyer yapacağını açıkladı.

Netflix, 29 Mart'ta Japonya'da Last Hope'yi yayınlamaya başladı ve daha önce "dünya çapında bir sürüm" olduğunu duyurdu. Anime 4 Nisan'da Tokyo MX'de televizyonda prömiyer yaptı. Anime daha sonra 6 Nisan'da WOWOW ve BS11'de ve 7 Nisan'da MBS'de başladı. 23. bölüm Perşembe günü çıktı.

Hidekazu Sato (Basquash !, Nobunaga The Fool, Aquarion Logolar), animeyi Satelight'de yönetiyor. Toshizo Nemoto (Log Horizon, Macross Delta) senaryodan sorumlu ve Risa Ebata (Macross Frontier, AKB0048) özgün karakter tasarımlarını hazırlıyor. Jūshinki mekanik tasarımları yapıyor ve baş yönetmen olarak görev almaktadır.

Image

Piano of Forest, 8 Nisan sabahı saat 12: 00'da NHK'da prömiyer yaptı. İlk sezonun 12. ve final bölümü 2 Temmuz'da yayınlandı. Netflix, Japonya'da bölümleri NHK yayınladıktan hemen sonra yayınladı. Netflix, daha önce Japonya'nın dışında 190'dan fazla ülkede "bu sonbaharda" tüm bölümleri yayınlama planını açıkladı.

Animenin Ocak ayında ikinci bir sezonu olacak.

Guku Nakatani (Madagaskar 3 CG denetmeni), Fukushima Gainax'ta ilk sezonu yönetti. Aki Itami (Flowers of Evil, Mushi-Shi, Rainbow Days) ve Mika Abe (Danchi Tomoo) seri düzenlemesinden sorumludur. Sumie Kinoshita (Girlish Number, A Sister's All You Need), karakterleri tasarladı ve aynı zamanda baş animasyon yönetmeni olarak da görev yaptı.

Piyanistler arasında Kyohei Sorita (Sōsuke Ajino), Takagi Ryoma (Shūhei Amamiya), Niu Niu (Wei Pang), Szymon Nehring (Lech Szymanowski) ve Juliette Journaux (Sophie Ormesson) yer alıyor. Anime genç piyanistler Kotone Uehara, Modan Oyama, Kamuro Sahara ve Ayano Baba'nın gösterileriyle,Kai, Shūhei veya Takako'nun çocukluk yıllarında olan gösterilerini performe etti. Nippon Columbia, genç piyanistler için seçmelere ev sahipliği yaptı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları