Final Fantasy XV Royal Edition Sürümü
Yeni sürüm tüm DLCleri ve içerikleri barındırmakta. Oyunun sahipleri bu sürümü bir yükseltme olarak alabilir.

Yeni sürüm tüm DLC'leri ve içerikleri barındırmakta. Oyunun sahipleri bu sürümü bir yükseltme olarak alabilir.

Square Enix bugün Final Fantasy XV için yeni bir sürüm olan Final Fantasy XV ''Royal Edition''ı duyurdu. Sürüm PS4 ve Xbox One için Kuzey Amerika ve Japonya'da 6 Mart'ta çıkış yapacak. Square Enix sürümü tanıtan İngilizce ve Japonca iki tane video yayınladı.

Sürüm önceden çıkan DLCleri içericek. Bunlar arasında: Episode Gladiolus, Episode Prompto, Episode Ignis ve Multiplayer Expansion: Comrades var.Ayrıca paket yeni bosslar ekipmanlar first-person modu yeni zindanlar, Armiger için yeni bir kombat sitili  ve kontrol edilebilir bir Royal Vessel içermekte. 

Ana oyuna sahip olanlar bu sürüme erişmek için 19.99$ (Amerika'da) ya da 2,000 Yen (Japonya'da) gibi bir meblayı gözden çıkarması gerekecek. 

Square Enix öncesinde oyunlarına 2018 için yeni içerikler hazırladığını açıklamıştı. Oyun direktörü Hajime Tabata oyunları için 2018 yılının sonuna kadar içerik üreteceklerini söylemişti. 

Geçtiğimiz Kasım Square Enix oyunun hikayesinin bitiminden yaklaşık 10 yıl sonra geçen bir co-op hikayesi ekleyen ''Comrades'' çokoyunculu eklenti paketini yayınlamıştı.  Ayrıca Square Enix geçtiğimiz ay "Episode Ignis" DLCsini yayınlamıştı. Bu sene de oyunu Windows bilgisayarlar için yayınlayacak.   The Monster of the Deep PS VR ve oyunun ''Pocket Edition'' nı geçtiğimiz sonbahar yayınlanmıştı. 

Tabata, Eylül ayında oyunun dünya çapında 6.5 milyondan fazla sattığını doğrulamıştı. 


kaynak: ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları