Fate/Grand Order Arcade Japonya'da Yazın Çıkacak
Fate/Grand Order Arcade Japonya için bu yaz piyasaya sürüleceği duyururdu.

Type-Moon'un Fate/Grand Order Arcade oyununun websitesi pazar günü takım savaşı türünde olan oyunlarının bu yaz Japonya'daki atariler için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca, Sega'nın Japon Amusement Expo'daki (JAEPO) standında oyun için özel bir etkinlik düzenlenecek. Etkinlik Doğu Standart Saati'ne göre 9 Şubat 21:30'da gerçekleşecek. Ekinlik Niconico Live üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve etkinlikte oyun hakkında çeşitli detaylar duyurulacak. Bu detaylar arasında mevcut olan hizmetçiler servantlar ve oyun sistemi yer alacak.

Type-Moon, Aniplex ve Delight Works Inc. bu oyun için Sega ile beraber çalışıyor. Type-Moon Aralık oyunda Akihabara'da oyun için bir lokasyon testi düzenlemişti. Oyun aşağıdaki oynanabilir karakterleri barındırıyor:

  • Saber (Artoria Pendragon)
  • Archer (Emiya)
  • Lancer (Elizabeth Bathory)
  • Saber (Siegfried)
  • Archer (Atalanta)
  • Lancer (Leonidas I)
Aniplex 2015 Yazında Fate/Grand Order'ın akıllı telefonlar için oyununu piyasaya sürmüştü. Oyunun İngilizce sürümü ise Kanada ve Amerika'da 25 Haziran tarihinde çıkmıştı. 

Oyunu kaynak olarak alan Fate/Grand OrderFirst Order adında 74 dakikalık bir televizyon animesi 31 Aralık tarihinde Japonya'da yayınlanmıştı. Aniplex Of America, Crunchyroll ve Daisuki o özel bölümü aynı gün yayınladı. Aniplex Of America özel bölümün Blu-ray disk sürümünü Kuzey Amerika'da 24 Ekim tarihinde İngilizce ve Japonca olarak piyasaya sürecek. 

Oyun serisi ayrıca Japonya'nın başkenti Tokyo'da Zepp Blue adlı tiyatroda 14-17 Temmuz arası oynanmış olan bir sahne oyununa ilham kaynağı olmuştur. Ayrıca iki manga adaptasyonu olan Fate/Grand Order -mortalis:stella- ve Fate/Grand Order -turas realta- sırasıyla Temmuz ve Ağustos aylarında çıkış yapmıştı.

The Fate/Grand Order VR ile Mash Kyrielight PlayStation VR oyunları Aralık ayında çıkış yapmıştı.

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları