DAYS Mangasının 4.5 Milyon Kopyası Basılıyor.
DAYS mangasının 4.5 milyon kopyasının basıldığı ortaya çıktı.

 

Geçen Salı, Tsuyoshi Yasuda'nın 20'nci DAYS cildindeki sarılmış ceket bandı, baskıda manganın 4.5 milyon kopyasının olduğunu ortaya çıkardı.

Image

Yasuda seriyi Kodansha's Weekly Shonen Magazine'de Nisan 2013'de yayınladı. Kodansha manganın 21 derlenmiş kitap cildini Mart 17, ve 22'nci cildi ise Mayıs 15'de yollayacak. Seri, ekim ayında Kodansha's Magazine Pocket uygulamasında yayınlanan  Saori Otowa'nın DAYS Gaiden mangasından esinlenmiş.  

Image

 

DAYS'in hikayesi, hiç tanışmak istemeyen iki çocuğu merkez alıyor: Hiçbir özel yeteneği olmayan, ama gizlece tutkulu bir kalp besleyen Tsukushi Tsukamoto, ve izole edilmiş futbol (ayakla oynan) dehası olan Jin Kazama. Fırtınalı bir gecede, bu ikili tanışır ve lise futbolu dünyası için bir fırtına olurlar.

Image

Mangadan uyarlanmış 24 bölümlük anime serisi Temmuz'dan Aralık'a kadar yayınlandı. Ayrıca, Crunchyroll, Japonya'da yayınlanan anime akışınıda yayınladı. Ponycan USA'de seriyi Amerika'da yayınlamayı planlıyor. Weekly Shonen Magazine, Aralık ayının animenin devamı niteliğinde olduğunu açıkladı. Amazon şu anda manganın 21'inci ve 22'nci ciltlerinin sınırlı sayıdaki DVD'lerini listeliyor.     

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları