Cute High Earth Defense Club Happy Kiss! İçin Yeni Oyuncular, Video ve Görsel Yayınlandı
Binan Kōkō Chikyū Bōei-bu Happy Kiss (Cute High Earth Defense Club Happy Kiss!) serisinin resmi web sitesi, anime için yeni bir video, görsel, ek oyuncular, tema şarkısı ve yayın detaylarını yayınladı.

PV:

OP: "Zettai Saikō☆HAPPY KISS☆" - serinin oyuncuları


Yeni Oyuncular:

Takuya Eguchi - Karurusu

Takuya Eguchi - Karurusu

Karurusu, Honyaraland'ın prensidir. Parlak ve iyimser bir kişiliği vardır. Kral Kamopapa'nın canını aldı ve Dünya'yı egemenliğine getirdi. Ve dedi ki, "Umm, umm. Sonra ne yapmalıydım?"

Hikaru Midorikawa - Ata Ibusuki

Hikaru Midorikawa - Ata Ibusuki

Ata Ibusuki, Binan Lisesinde ikinci sınıf öğrencisi ve öğrenci konseyi başkanıdır. Kendisi oldukça ciddi bir kişiliğe, mükemmel notlara ve kusursuz bir görünüme sahiptir. Okulda oldukça saygı gören biridir. Ancak aslında bu saygıyı kazanmak için çok çaba sarf etmektedir.

Kousuke Toriumi - Taiju Unazuki

Kousuke Toriumi - Taiju Unazuki

Taiju Unazuki, Binan Lisesinde üçüncü sınıf öğrencisi ve öğrenci konseyi başkan yardımcısıdır. Kendisinin oldukça çekici ve doğal bir cazibesi vardır. Hiçbir çaba ya da azim olmadan, cool bir tutum sergilemektedir. Ne yaparsa yapsın her zaman iyi görünmektedir. Bir sebepten dolayı, Ibusuki'ye karşı oldukça sevecendir.

Yoshitsugu Matsuoka - Māsa Shirahone

Yoshitsugu Matsuoka - Māsa Shirahone

Māsa Shirahone, Binan Lisesinde birinci sınıf öğrencisi ve öğrenci konseyi sekreteridir. Öğrenci konseyine katıldı, çünkü uyabildiği tek yer orasıdır. Hobisi tatlı yapmaktır. Kendisi, sürekli gülümseyen sevimli bir kişidir. 

Hiroki Yasumoto - Rafunui

Hiroki Yasumoto - Rafunui

Rafunui, başka bir Honyaraland prensi ve Karurusu'nun küçük kardeşidir. Kardeşi gibi Kral Kamopapa'nın canını aldı ve Dünya'yı egemenliğine getirdi.

Anime, nisan ayında TV Tokyo, TV Osaka ve AT-X'de prömiyer yapacaktır.

Çalışma yine Kurari Umadani'ya aittir. Shinji Takamatsu yine serinin yönetmenliğini sürdürmektedir ve aynı zamanda senaryodan sorumludur ve ses yönetmeni olarak hizmet vermektedir. Chizuru Miyawaki karakterleri tasarlamak üzere geri dönmüştür (Cute High Earth Defense Club LOVE LOVE! serisi için tasarım konseptinden sorumluydu) ve Tomoko Miyakawa bu tasarımları animasyona uyarlamaktadır. Yamazo yine Pony Canyon'da müziği bestelemektedir.


Diğer kadro üyeleri:

  • Baş Animasyon Yönetmenleri: Tomoko Miyakawa, Hatsue Koizumi
  • Sanat Yönetmeni: Yasutoshi Kawai
  • Renkli Tasarım: Yuko Tsumori
  • CG Direktör: Yūto Numajiri
  • Görüntü Yönetmeni: Hiroaki Tanaka

Kaynak: animenewsnetwork , crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları