Cells at Work! Code Black Spin-off Mangasından Uyarlanan Anime Ocak 2021'de Yayında
Hücreler bu kez genç ve sağlıklı olmayan bir vücutta iş başında olacaklar..

Hikayesi Shigemitsu Harada ve çizimleri Issei Hatsuyoshiya'ya ait olan Cells at Work! Code Black (Hataraku Saibō Black) spin-off mangasından uyarlanan animenin tanıtım videosu yayınlandı. Sağlıksız bir vücutta hastalıkla savaşan hücreleri, serinin anlatıcısı ünlü seiyuu Kenjiro Tsuda seslendiriyor. Cells at Work! Code Black, Ocak 2021'de yayınlanmaya başlayacak. 

Animede Kenjiro Tsuda 'nın hikaye anlayımıyla birlikte, Junya Enoki Alyuvarı (Eritrosit) ve Yōko Hikasa Nötrofili (hastalığa sebep olan hücreleri yok eden bir tür Akyuvar) seslendiriyor.

Ayrıca, Cells at Work! Code Black animesinden farklı bir seslendirme ve prodüksiyon ekibine sahip olan, Akane Shimizu'nun orjinal mangasından uyarlanan Cells at Work! ikinci sezon da Ocak 2021'de yayınlanmaya başlayacak.

https://twitter.com/cellsatworkbla1/status/1250589944726208512

Akane Shimizu'nun orjinal mangasından uyarlanan Cells at Work! (Hataraku Saibō) animesinin ilk sezonu Temmuz 2018'de 13 bölüm olarak yayınlanmıştı. Orijinal manganın sahibi Shimizu'nun denetiminde, Shigemitsu Harada tarafından yazılan ve Issei Hatsuyoshi tarafından çizilen spin-off manga, Temmuz 2018'den bu yana Kodansha'nın Morning dergisinde yayınlanıyor. Beş tankobon cildi bulunan Cells at Work! Code Black'in, altıncı tankobon cildinin ise 23 Nisan 2020'de yayınlanması planlanıyor.


Cells at Work! Code Black Animesi Prodüksiyon Ekibi:

  • Stüdyo: LIDEN FILMS
  • Yönetmen: Hideyo Yamamoto (Strike the Blood, Magical Girl Spec-Ops Asuka)
  • Senaryo: Hayashi Mori (The Snack World, Layton Mystery Tanteisha: Katori no Nazotoki File)
  • Karakter Tasarımı:  Eiji Abiko (Last Hope, Baby Blue)
  • Müzik Bestesi: Yūgo Kanno (Psycho-Pass, JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable)


ÖZET

Cells at Work! mangasının spin-off undan uyarlanan seride; bir acemi Alyuvar, bulundukları vücudu çalışır durumda tutmak için çalışan 37 trilyon Alyuvardan biridir. Fakat birşeyler yolunda gitmez. Stres hormonları acemi Alyuvara daha hızlı çalışması için bağırırken, kan damarları kolesterol ile tıkanmak üzeredir. Ülser, karaciğer yağlanması ve alt katta birtakım sorunlar(!) ortaya çıkmıştır. Anlayacağınız bir hücrenin hergün Kod Siyah (aşırı yoğunluk) durumunda çalışması hiçte kolay değildir. 

Cells at Work! animesinde genç ve sağlıklı bir vücudun başının belaya girişine tanık olmuştuk. Peki ya bu vücut genç ve sağlıklı olmasaydı? Acemi genç Alyuvar ve tombul arkadaşı Nötrofil; alkolizm, sigara tiryakiliği, organ yetmezliği, ayak mantarı, gut.. kısacası tam bir vücut kaosunun ortasında kendilerini ve dünyalarını korumaya çalışmaktadır. Bu vücut kime ait olursa olsun, hücreleri greve gidemeyeceği için çok şanslı!


Cells at Work! Code Black

 


Kaynak:  ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları