Çay İçen Wonder Woman
Yūsuke Nakamura, Wonder Woman'ın Japonya gösterimi ve anime camiasındaki 15. yılı şerefine Wonder Woman'ı çay içerken çizdi.

Warner Bros, Japonya'da gösterime giren (25 Ağustos) Wonder Woman filmi için yapılan kampanyada 
Trigger's Sushio ve Magical Angel Creamy Mami'den Akemi Takada ve Sword Art Online'nın Shingo Adachi'si ile Temmuz ayında Shinjuku'da bir sergi açmıştı. Ayrıca Metal Gear Solid'in tasarımcısı Yoji Shinkawa da Wonder Woman Anthology'nin Japonca baskısı için kahramanı çizmişti.

Ve filmin Uzakdoğu prömiyer kapsamında yürütülen kampanyanın yeni ismi Yūsuke Nakamura (kapak tasarım sanatçısı) olarak belirlendi. Bu yıl sanatçının sektörde 15. yılını kutlamasının şerefine yapılan çalışma 18 Eylül tarihine kadar Sky Campus'daki Osaka Üniversitesi Sanat Merkezi'nde sergilenecek. 

Bu çalışma, Nahamura'nın Yojouhan Shinwa Taikei (The Tatami Galaxy) roman serileri için tasarladığı kapak ve diğer çalışmalarda yarattığı kolaj dünyasını andırıyor. 

Image

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları