Bloom Into You Yuri TV Animesinden Yeni Görsel Geldi
Anime, 5 Ekim'de prömiyer yapacak.

Şarkıcı ve söz yazarı Riko Azuna, açılış tema şarkısı “Kimi ni Furete”yi (Touched by You) seslendiriyor. Ses aktrisleri Yūki Takada ve Minako Kotobuki, kendi karakterleri olarak "hectopascal" adlı kapanış tema şarkısını performe ediyorlar. Her iki şarkı da 28 Kasım'da satışa çıkacak.

Oyuncular:

Yuu Koito rolünde Yūki Takada

Image

Touko Nanami rolünde Minako Kotobuki

Image

Sayaka Saeki rolünde Ai Kayano

Image

Seiji Maki rolünde Taichi Ichikawa

Image

Makoto Katō (Beautiful Bones -Sakurako's Investigation), animeyi TROYCA'da (Aldnoah.Zero, Re: CREATORS) yönetiyor. Jukki Hanada (Sound! Euphonium, Love Live!, A Place Further Than the Universe) senaryoları denetliyor ve yazıyor. Hiroaki Gohda (Amagami SS, Love, Election and Chocolate) karakterleri tasarlıyor. Michiru Oshima (Fullmetal Alchemist, Little Witch Academia, Night is Short, Walk On Girl) müzikleri besteliyor.

Image

Seven Seas Entertainment, Kuzey Amerika'da mangayı yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

     Yuu her zaman shoujo mangaları sevmiştir ve  kalbini titretecek bir aşk itirafı aldığı günü bekler, fakat  sınıf arkadaşı hislerini ona itiraf ettiğinde ... hiçbir şey hissetmez. Hayal kırıklığına uğramış ve kafası karışmış olan Yuu, liseye nasıl başlayacağından emin değildir. Yuu, öğrenci konseyi başkanı güzel Nanami'den yardım istediğinde bulunur. Ama Yuu'ya itiraf edecek bir sonraki kişi Nanami'nin kendisi olacaktır. Yuu'nun aradığı shoujo romantizmi nihayet başlıyor mu?

Nakatani, Monthly Comic Dengeki Daioh'ta Nisan 2015'te mangayı başlattı. Kadokawa, manga'nın beşinci derlenmiş cildini 26 Ocak'ta yayınladı ve 26 Eylül'de altıncı cildi yayınlayacak. 6 Şubat'ta manga Japonya'da 500.000 kopya bastı. Seven Seas Entertainment, manganın beşinci cildini 14 Ağustos'ta İngilizce yayınladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları