Black Street Girls Mangasının Şubatta Live-Action TV Serisi Geliyor
Live-Action filmi Japonya’da 8 Şubatta gösterime girecek olan serinin TV serisi de yolda.

               Pazar günü Back StreetGirls: Gokudols’un resmi twitter sayfasından yapılan açıklamaya göre: Jasmine Gyuh’un komedi ağırlıklı mangası olan Back StreetGirls:Gokudols mangasının live-action uyarlaması olacağı bunun yanında da ayrı bir TV serisi de olacak. Toplamda altı bölümünden oluşan bu TV Serisi MBS ve TBS’in drama kuşağında yer alacak. 17 Şubatta MBS’de, 19 Şubatta ise TBS’de prömiyer yapacak.

               Keinosuke Hara seriyi yönetmeye geri dönüyor ve Hidehiro Itō ise senaryoyu Kōta Fukihara ve Midori Satō ile birlikte yazmak için geri dönüyor. Live-Action filminde yer alan ana oyuncu kadrosu TV serisinde de rol alacak. TV serisinde Arisa Komiya, Hideo Nakano kadroya yeni katılan iki oyuncu. Açılış şarkısı olan "Koishite Koishite Yashinatte’yi” Ryūjin Kiyoshi seslendirirken, bitiş şarkısını her hafta başka bir sanatçı seslendirecek.

Live-Actionfilmi 8 Şubatta gösterime girecek.

               Filmde Jin Shirasu, Reiya Masaki, Masato Hanazawa, Natsumi Okamoto, Ruka Matsuda,Akane Sakanoue, Tetsuya Sugaya, Nana Asakawa, Hitoshi Ozawa, Dori Sakurada, Ren Osugi ve Kouichi Iwaki rol alacak.

               Kodansha Comics, 14 Ağustos'ta mangayı İngilizce ve dijital olarak yayınlamaya başladı.Serinin konusu ise:

               Yeraltı çete dünyasında, başarısızlıklarının cezası olarak büyük bir ameliyat geçirerek ateşli bir idol üçlüsü haline gelen 3 yakuza bu parlak ve ihtişamlı hayattan rahatsız edici bir zevk alırlar. Peki sonraki büyük duygu patlamasında ne olacak ?

               Manga, 2015 yılının Mart ayında Kodansha'nın Weekly Young Dergisi'nde yayınlanmaya başladı ve 15 Eylül'de sona erdi. Kodansha, manganın 12. ve son sayısını 4 Ocak'ta yayımladı. Manga toplamda 450,000’den fazla kopya sattı.

               Manga, 3 Temmuz'da Japonya'da anime olarak prömiyer yaptı. Netflix, animeyi 12 Aralık'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime sundu.

 

Kaynak: Anime News Network

21 yaşında anime izlemekten ve izlerken ki düşüncelerini başkalarıyla paylaşmaktan zevk alan bir kişilik.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları