Bir Yaoi Mangası Ten Count...
Yaoi severler için gelmiş geçmiş en iyi manga olan Ten Count'u sizlere tanıtacağız.

Bence gelmiş geçmiş en iyi yaoi mangası olan Ten Count'u tüm yaoi ve manga severlere önerebilirim. Diğer yaoi mangalardan en büyük farkı konunun gidişatı ve konunun kendisi. Konunun kendisine gelmeden önce gidişatından bahsedelim.


Çoğu yaoi mangalarda gördüğümüz şey cinselliğin ön planda olması ve açıkçası bu beni çok rahatsız ediyor. Bu manganın en büyük farkı cinselliğin en azından şuan için ön planda olmamasıdır. Konu yavaş ve dolu dolu ilerliyor ve her bölümün sonunda ya mutlu ya da heyecanlı oluyorsun bazen de hüzün kaplıyor içini. Gelelim mangamızın konusuna.

Konusu

Bir şirket başkanının sekreteri olan Shirotani Tadaomi, başkanın kaza geçirdiği gün Kurose'yla tanışır. Kurose daha ilk bakışta onun temizlik takıntılı olduğunu ve bunun hastalık boyutuna geldiğini anlar. Shirotani'ye tedavi görmesi yönünde öneride bulunduğunda ise çok sert bir tepkiyle karşılaşır çünkü Shirotani durumundan hiç de şikayetçi değildir. Tedavi görmesi gerektiğini asla düşünmemektedir. Ancak bir tesadüf sonucu olaylar farklı gelişecektir.

Sıra geldi karakterlerimizi tanımaya...

Tadaomi Shirotani

Tadaomi Shirotani

Özellikleri

Shirotani, 31 yaşında genc bir adamdır. Açık kahverengi saçları ve gözleri vardır. Genellikle takım elbise ve eldiven giyer. Eldiveni giyme sebebi mikroplara karşı aşırı korkusu olmasıdır. Bu korku hastalık haline gelmiştir, kimseye temas bile edemez duruma gelmiştir. Eldivenlerini çıkarınca ellerini alkolle ve aşırı suyla yıkadığından ellerinde yaralar oluşmuştur.

Geçmişi

Shirotani, annesi olmadan büyümüştür. Bu yüzden babasına çok düşkündür. Fakat Shirotani'nin küçükken babası bir lise öğrencisiyle birlikte olmuştur. Babasıyla genç kızı birlikteyken gördüğünde ağır bir travma geçirir ve bu travmadan dolayı mikroplardan korkma hastalığı ortaya çıkar. Bu hastalığın başlangıcı babasının ellerinin kirli olduğunu düşünür ve babası ona her dokunduğunda ellerini yıkamaya başlar. 

Riku Kuros

Riku Kuros

Özellikler

Kuros, 26 yaşında bir klinik psikologtur. Mavi gözleri ve dağınık siyah saçları vardır. Dışarıdan biraz soğukkanlı görünüşü vardır. Tadaomi Shirotani'yı tedavi etmek en büyük amacıdır.

Geçmişi

Zengin bir ailenin çocuğu olan Kuros ilgisini çeken bir genç adamla küçüklüğünde fazla zaman geçirmiştir. Beyzbol oynayan Kuros, yanlışlıkla bu genç adamın camını kırmıştır ve arkadaşlıkları bunun sayesinde başlamıştır.

         Kuros, bu genç adamın evine sık sık gitmeye başlar. Fakat bu adamda OKB (mikroplardan korunma) hastalığı olduğundan Kuros her eve girdiğinde Kuros'a temizlik uygular. Kuros bu hareketlerinin nedenini merak eder ve adamın evinde bir kitap ilgisini çeker. Bu kitabı okumaya başlar, bu kitapta OKB hastalığıni anlatır. Kuros bu kitap sayesinde herşeyi anlar ve genç adama yardım etmek ister. Fakat genç adam çoktan başka bir yere taşınarak izini kaybettirmiştir. Kuros bunun üzüntüsü ve hırsıyla klinik psikolog olur. En büyük ilgi alanı mikrop hastalığı olan kişilerdir.

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları