Angels of Death Animesi İçin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
Angels of Death (Satsuriku no Tenshi) oyununun resmi web sitesi, 2. bir tanıtım videosu ve yeni bir oyuncu yayınladı.

Anime, Tokyo MX, KBS Kyoto, TV Aichi, Sun TV ve BS11'de daha sonra yayınlanmak üzere, 6 Temmuz saat 8: 30'da AT-X'de prömiyer yapacaktır. Anime, Amazon Prime Video aracılığıyla Japonya'da yayınlanacaktır.

Houchu Ohtsuka - Gray

Houchu Ohtsuka - Gray

Kentarō Suzuki (MARGINAL #4 the Animation), animeyi J.C.STAFF'da yönetiyor ve Yoshinobu Fujioka (Requiem from the Darkness, Sadako, Tomie: Forbidden Fruit) seri senaryolarından sorumludur. Miki Matsumoto hem karakter tasarımcısı hem de baş animasyon yönetmeni olarak hizmet vermektedir.

"Waisuman" (Studio Tulip), arka planı yönetiyor ve Kana Tanabe, color key sanatçısı olarak çalışmaktadır. Yūji Kondō (REAL-T) düzenlemelerden sorumludur. Yoshikazu Iwanami ses direktörüdür ve Yasumasa Koyama ses efektlerinden sorumludur. Noisycroak, Lantis'teki müziği bestelemektedir.

Masaaki Endoh, OP tema şarkısı "Vital"ı seslendirmektedir.

Yen Press, sanatçı Kudan Nazuka ve yazar Makoto Sanada'nın manga uyarlamasını İngilizce olarak yayınlamakta ve hikayeyi şöyle anlatmaktadır:

Rachel Gardner, bilmediği bir binada uyandığında, kendisini bandajlara sarılı bir şekilde seri katil olan Zack ile yüz yüze bulur. Zack'in kanlı tırpanından kaçarken bir sonraki kata ulaşır ve orada kendisinin doktoru olduğunu iddia eden, Danny adında bir adamla karşılaşır. Rachel nihayet rahat bir nefes alabilmiştir, fakat kendisini Danny'nin bakışlarının garip olduğunu düşünmekten alıkoyamaz...

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları