A Girl & Her Guard Dog Manga'sı 2023'te Anime Olacak!
Hatsuharu tarafından yazılan ve 12 Nisan 2019'da çıkarılan 'A Girl & Her Guard Dog' Serisi 2023 Yılı Vizyona Girecek!

Film İle İlgili Bilgiler ve Çıkışı

Hatsuharu tarafından yazılan ve 2018'de Yazılıp 12 Nisan 2022 Tarihinde piyasaya orijinal halde basılan "A Girl & Her Guard Dog" isimli Manga, Pony Canyon tarafından anime olarak sürdürüleceği verilen bilgiler bugün saat 10 civarı yayımlandı. 

Manga, bir Yakuza patronunun kızı olan16 yaşındaki Isaku'yu, her adımda arkasındaki 26 yaşındaki "koruyucusu" ile lisede savaşmaya çalışırken izliyor.

A Girl & Her Guard Dog, Aralık 2018'de Bessatsu Friend'de yayınlanmaya başladı ve 13 Ekim itibariyle Japonya'da sekiz cilt yayınlandı. Kodansha USA, seriyi ingilizce olarak yayınladı ve ilk cildi şöyle açıkladı:

Isaku hiçbir zaman bir yakuza patronunun kızı olmak istemedi, ancak ailesi 5 yaşındayken bir araba kazasında öldüğünde, gangster büyükbabası onu yanına aldı ve onu klanın (grubun) bir parçası olarak büyüttü. Aile bağları nedeniyle okul arkadaşları tarafından yıllarca kaçtıktan sonra, Isaku sonunda lisede ilk çıkışını yapmaya, normal bir hayat yaşamaya ve hatta belki de aşkı bulmaya hazırdır...Ta ki sadık aile hizmetçisi ve Isaku'nun sadık koruyucusu 26 yaşındaki Keiya liseye onun yanında girene ve onu yukarıdakilerin hepsinden koruyacağına yemin edene kadar! Şimdi zincir sigara içen, tabanca kullanan, parlayan bir şövalyesi var (?)... Başa çıkmak için zırh ve ayrıca lisede gezinmek mi? Bu genç bayan ne yapmalı?! (İngilizce'den çevrilmiştir.)


Yayımlanan Video Aşağıdadır. İyi Günler Dileriz!

「お嬢と番犬くん」ティザーPV(15秒ver.)


Manga'nın 1. Serisinin Kapağı

Manga'nın 1. Serisinin Kapağı


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları