2024 Yılı İçersinde Netfllixte Yayınlanması Planlanan Animeler
Şubat 2024'ten sonra yayınlanması planlanan animeleri sizler için derledik.

T.P Bon (Sezon 1) 

Bölüm: TBA | Sezon: 1
Stüdyo: Bones
Netflix Yayın Tarihi : 2  Mayıs  2024

Fujiko Fujio'nun mangasının son anime uyarlamasından bu yana otuz yıldan fazla zaman geçti.

Hikaye, zaman yolculuğu ajanı olarak işe alınan ve Ream Stream ile ortak olan tipik bir lise öğrencisi Bon'un etrafında şekilleniyor. Birlikte, zaman içinde seyahat etmek ve dünyanın dört bir yanındaki tarihi olaylar sırasında insanların hayatlarını kurtarmak onların sorumluluğundadır.

 

Blood of Zeus (Sezon 2) 

Bölüm: 8
Stüdyo: Powerhouse Animation
Netflix Yayın Tarihi : 15  Mayıs  2024

Blood of Zeus'un 2. sezonu Netflix'te yayınlandığında, dizinin çıkışından bu yana neredeyse üç buçuk yıl geçmiş olacak. Uzun bir bekleyiş oldu. Umalım da ikinci sezon, 1. sezondaki harika her şeyi alıp bir sonraki seviyeye taşıyabilsin.

Blood of Zeus S2

Ultraman Rising (2024)

Yönetmen: Shannon Tindle, John Aoshima
Netflix Yayın Tarihi: 14 Haziran 2024

Yıllar boyunca, Netflix'teki Ultraman anime serisi de dahil olmak üzere Ultraman'ın birçok farklı animasyon uyarlaması yapıldı. Bu yepyeni film anime serisinden ayrı ancak sevilen Japon serisine mükemmel bir şekilde adapte olmaktadır.

IMDb Pro'ya  göre Ultraman: Rising  konusu ;

"Süperstar bir beyzbol oyuncusu olan Ken Sato, Ultraman'ın bayrağını taşıyacak son kahraman olmak için Japonya'ya döner. Ancak, en büyük düşmanının çocuğu olan yeni doğmuş bir kaiju canavarını kendi çocuğu gibi yetiştirmek zorunda kalır."

 

Ultraman: Rising

Rising Impact (Part 1 & Part 2) 

Bölüm: TBA
Stüdyo: Lay-duce
Netflix Yayın Tarihi: Part 1 Haziran 2024 & Part 2  Ağustos 2024

Seven Deadly Sins'in yaratıcısı Nakaba Suzuki'nin ilk serileştirilmiş mangası nihayet anime uyarlamasına kavuşuyor. Suzuki'nin Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri efsanesine olan hayranlığı birçok eserinde kendini gösteriyor. Spor animesi ikiye bölünecek, ilk bölüm Haziran'da, ikinci bölüm ise Ağustos'ta yayınlanacak.

Üçüncü sınıf öğrencisi Gawain Nanaumi, Kiria Nishino ile tanıştığında beyzbol sevgisini golfle değiştirir. Golf için doğal bir yetenek sergileyen Nishino, Gawain'in dünya çapında golfçüler için prestijli bir okul olan Camelot Akademisi'ne kaydolmasına yardımcı olur.

Rising Impact

Gundam: Requiem for Vengeance (Sezon 1)

Bölüm: TBA
Stüdyo: Safehouse
Netflix Yayın Tarihi: Ekim 2024

 

Requiem for Vengeance ile bilgilerimiz sınırlı, ancak dizinin "One Year War" sırasında geçeceğini ve Seride Celia Massingham'ın  seslendirme yaptığını biliyoruz , ancak önümüzdeki aylarda daha fazlasını öğrenmeyi bekliyoruz.

Gundam: Requiem for Vengeance

Beastars (Sezon 4) 

Bölüm: TBA | Sezon: 4
Stüdyo: Orange
Netflix Yayın Tarihi: 2024

Beastars'ın uzun zamandır beklenen final sezonu 2024'te geliyor!

Moonrise (Sezon 1) 

Bölüm: TBA | Sezon: 1
Stüdyo: Wit Studio
Netflix Yayın Tarihi: 2024

Full Metal Alchemist'in yaratıcısı Hiromu Arakawa, Netflix'in heyecan verici bilimkurgu animesi Moonrise'ın  karakter tasarımcısı olarak görev alacaktır.

Yıl TS 2XXX AD. İnsanlık "rahat bir dünya hükümeti" kurdu. Her şey uluslararası yapay zeka ağı Sapientia'ya emanet edildi ve insanlar rasyonel yargılarına göre yaşadılar... Ancak Sapientia'nın "ay ıslah projesi", aya atıklar ve suçlular göndererek barışı koruyan Dünya ile yoksulluk içinde yaşamaya zorlanan ay arasında bir ayrılık yarattı ve Kurtuluş Savaşı için bir ateş kaynağı haline geldi.

Kengan Ashura (Sezon 2 – Part 2) 

Bölüm: TBA
Stüdyo: Larx Entertainment
Netflix Yayın Tarihi: 2024

Kengan Ashura ikinci sezonunun 2. bölümüyle sona ererken, Kengan  Turnuvada kanlı bir kapanış yapacak.

KENGAN ASHURA Season 2

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları