Yeni Bir Bilim Kurgu; A.I.C.O. -Incarnation
Netflix Japonya’nın resmi YouTube kanalı, A.I.C.O. -Incarnation-'ın fragmanını birkaç saat önce yayınladı.

Netflix, Bones (My Hero Academia, Eureka Seven, Fullmetal Alchemist: Brotherhood) tarafından hazırlanan yeni bir anime serisini duyurdu. A.I.C.O. -Incarnation- serisi, 2018 baharında Netflix üzerinden yayına başlayacak.

Netflix Japonya’nın resmi YouTube kanalı, A.I.C.O. -Incarnation-‘ın fragmanını birkaç saat önce yayınladı. Fragman, kısa bir sahne de içeriyor. 

Yönetmenliğini Kazuya Murata’nın (Suisei no Gargantia, FMA: The Sacred Star of Milos) üstlendiği anime  12 bölüm olacak.

Açılan resmi sitedeki hikaye ise şöyle aktarılıyor: 

2035’te Japonya’daki bir araştırmada 'Burst' olarak bilinen bir kaza yaşanır ve kontrol dışı bir yapay yaşam formunu meydana getirerek Kurobe Gorge’ye yayılmasına yol açar. Bir zamanlar insanlığın umudu olarak övülen araştırma kenti, bu olay üstüne hükümet tarafından karantinaya alınır.

Olaydan 2 yıl sonra, Burst’te ailesini kaybeden 15 yaşındaki Aiko Tachibana yeni okuluna başladığında, okulundaki yeni öğrenci Yuya Kanzaki’dan inanılmaz bir şey öğrenir. İçindeki sırrın cevabı, Burst’ün merkezi olan Primary Point’te saklıdır. Böylece Aiko, bir grup dalgıç ve Yuya’nın rehberliğinde yasak bölgeye girmeye karar verir. İnsanlığın kaderini ellerinde tutan bir kızın ve bir oğlanın karşılaşması, hangi gerçekleri açığa çıkartacaktır?


kaynak: netflix japan

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları