TSURU-NE'nin Anime Uyarlanması Geliyor!
Yeni bir spor animesi geliyor... Keyifli okumalar.


Japonya'daki ulusal kamu istasyonu NHK, 23 Ekim'de düzenlenen basın toplantısında, Kotoko Ayano'ya ait roman TSURU-NE: Kazemai High School Japanese Archery Club'ün anime uyarlamasının geldiği açıklandı.  


Konu:

Hikaye, ortaokula giden ve okçuluk kulübünün bir üyesi olan ancak final maçında yenilgiye uğradıktan sonra okçuluğu bırakan Minato Narumiya'yı konu alıyor...

Minato Narumiya ortaokul bittikten sonra Kazemai lisesine kaydolur. Oradaki çocukluk arkadaşları onu okçuluk kulübüne davet ederler ancak teklifi reddeder. Daha sonra bisiklete binmek için dışarı çıktığında kurnaz bir okçu olan Yamata Takagawa, diğer adıyla Masa-san ile,  Yata no Moriyama Doujou'da (Orman Okçuluğu için Eğitim Salonu) karşılaşıyor.

Salonda vakit geçirdikten sonra tekrar okçuluğa devam etmek istediğini anlamaya başlar. Ardından okçuluğu bırakmasındaki "neden" ile yüzleşmeye karar verir ve bir kez daha denemeye karar verir.         Seiya ve Ryohei'nin yanı sıra Kazemai Yüksek Okçuluk Kulübü'ne katılır veKaito Onogi Kaito'nun da aralarında bulunduğu kulüp üyeleri ile Valilik Şampiyonasını kazanmak  ve "köpüklü prens" gibi davranılan Nanao Kisarag'ı yenmek için çalışmaya başlar.

 

CM

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları