Space Battleship Yamato 2022 Anime Filmine TV Uyarlaması
The Space Battleship Yamato 2202 anime filmi, bu sonbaharda yayınlanmaya başlayacak TV versiyonuyla dönüyor.

Space Battleship Yamato 2022, 2012'de yayınlanan yedi anime filmden oluşan Space Battleship Yamato 2199'un devamı niteliğindeki yedi bölümlük bir film projesi. Space Battleship Yamato 2199 da 2013'te 26 bölümlük bir TV uyarlamasına sahipti. 

Space Battleship Yamato 2022, Yamato’nun Iscandar’dan dönüşünden üç yıl sonra gerçekleşir. Dünya restore edilmiştir ve insanlık, Garmillas türleriyle barış anlaşması imzalamıştır. Yeniden yapılanma döneminde, Dünya en gelişmiş savunma filosunu geliştirir ve askeri genişlemeyi sürdürür. Ancak galaksinin sallantılı barışı, Yamato medeniyetini yeni bir yolculuğa çıkmaya zorlayan Gatlantis uygarlığı tarafından tehdit edilir.

Xebec'te üretilecek TV uyarlamasının yönetmen koltuğunda Nobuyoshi Habara (Fafner in the Azure) ve senaryo yazarı koltuğunda yeniden Harutoshi Fukui (Harlock: Space Pirate) oturacak. Yardımcı yönetmen Makoto Kobayashi (Dragon’s Heaven), karakter tasarımcısı Nobuteru Yuki (Orange), müzik bestecisi Akira Miyagawa (Mazinger Edition Z: The Impact!) ve mecha tasarımcıları Junichirou Tamamori (Space Dandy Season 2) ve Yasushi Ishizu (Mobile Suit Gundam 0083: Stardust Memory) ekipteki yerlerini alacak. 

Image

TV uyarlamasıyla ilgili daha fazla bilgi henüz bulunmuyor. 


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları