Omega Labyrinth Life Oyununun 1. Promo Videosu Yayınlandı
Oyun Switch ve PS4 için 1 Ağustos'da Japonyada çıkıyor.

D3 Publisher, Cuma günü Nintendo Switch'in Omega Labyrinth Life rol yapma oyunu için ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Oyun, 1 Ağustos'ta Japonya'da Nintendo Switch için çıkacak. Oyunun daha az cinsel içerikli bir versiyonu olan Labyrinth Life, aynı gün PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.

Oyunun her iki versiyonu da karakterler, karakter becerileri, canavarlar, eşyalar, hikaye, zindanlar ve zorluk ayarları dahil olmak üzere aynı içeriğe sahip olacak. Omega Labyrinth Life'ın fiziksel ve dijital sürümleri 7.800 yen (yaklaşık 71 $), Labyrinth Life sürümleri 5.800 yen (yaklaşık 53 $) olacak.

                                   Image

Serideki önceki oyunlarda olduğu gibi, oyun roguelike (rastgele zindanlara girdiğiniz) bir RPG oyunu olacak  ve oyunda karakterlerin göğüs boyutlarını büyüten powerup'lar kazanabileceksiniz. Başlıktaki "Life" ise oyundaki yeni bir özellikten geliyor.

D3 Publisher, Kasım 2015'te PlayStation Vita için ilk Omega Labyrinth roguelike zindan oyununu ve Temmuz 2017'de PS4 ve PS Vita için Omega Labyrinth Z'yi piyasaya sürmüştü. İngiltere'deki oyun yayıncısı PQube, oyunu Kuzey Amerika ve Avrupa'da yayınlamayı planladı, ancak "platform sahibinin istekleri" nedeniyle yayın iptal edildi.

Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları