Omedetoo Gozaimasu, Goku!
Goku'yu seslendiren Nozawa Masako, 2 Guinness Rekoru'nu birden kırdı.

Seslendirme sanatçısı Nozawa Masako yani Dragon Ball'un Goku'su 31 Ocak'ta Tokyo'daki Bandai Namco Eğlence Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikle ödüllendirildi. Ünlü seslendirme sanatçısı Masako iki Guinness Rekoru'nu birden kırdı; Dragon Ball video oyunlarındaki Goku rolüyle 'aynı video oyununda en uzun süre' ve 'en uzun hizmet veren video oyunu aktörü' dallarında rekor kırdı.  İlk seslendirmesi Mart 1993'te Super Nintendo için çıkarılmış Dragon Ball Z: Super Butoden ile gerçekleşmiş ve Kasım ayında PS4 için piyasaya sürülen Dragon Ball Xenoverse2 ile dijital çocuk oyun kartları için çıkarılmış Super Dragon Ball Heroes'a kadar devam etmiş. Yani son seslendirme günü de (25 Ekim) dahil olursa toplam 23 yıl 218 gün!

5 Şubat'ta başlayacak yeni sezonun açılış teması olan 'Genkai Toppa x Survivor' etkinliğinde Yeni Dragon Ball Super'in oyuncusu Hikawa Kiyoshi, ünlü seslendirme sanatçısını büyük bir içtenlikle kutladı. 

            Image

80 yaşındaki ünlü seslendirmen Masako , Goku'yu seslendirmeye (oynamaya) yaklaşık 100 yıl daha devam edecek kadar sağlıklı olduğunu dile getirmeyi de ihmal etmemiş.
kaynak: tokyo otaku mode 

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları