Meijii Tokyo Renka Tarihi Görsel Romanlarından Live Action,Film ve Yeni Bir Uygulama Yapılıyor
Kamisama Kiss/Ninja Girl ve Samurai Master TMS ekibi TV anime tasarımlarını açıkladı.

Pazar günü yapılan açıklamada"Meijii Tokyo Renka Haikara Roman Theater V"  etkinliğinde, Live Action dizi uyarlamasını ve filmindeki prodüksiyonun ,kadın oyunculara Broccoli'nin görsel roman oyun serisi için hak verdi.Etkinlik için aynı zamanda yaklaşan televizyon anime uyarlamaları personelinin yanı sıra son oyun uygulaması içinde bilgi yayınladığını açıkladı.

MAGES ve Love&Art  bu sene,yaz ayında "Meijii Tokyo Renka Haikara Date" simülasyon oyunu yayınlayacak ve oyunun resmi sitesi üye alımını kabul ediyor.

Oyunumuzda 3 karakter var(Soldan Sağa)

Oyunumuzda 3 karakter var(Soldan Sağa)

* Taikon Yokoyama, Japon çırak ressamı ve Shunsō Hilda'nın okul arkadaşı

*Rentaro Taki "Kojo No Tsuki" ve "Haru" şarkıları ile bilinen dahi müzisyen

* Koyo Ozaki  en çok satış yapan yazar ve Kyōka Izumi'nin akıl hocası

Image    


Meiji Tokyo Renka, 2013 yılında PlayStation Portable'a taşınan 2011 mobil oyunuyla başladı. Oyun 300.000'den fazla oyuncuya sahip ve anime filmi Gekijōban Meiji Tokyo Renka'ya ilham verdi.

Filmin web sitesinde hikaye kısaca anlatılıyor: Kızıl dolunayla aydınlanmış bir akşamda, Mei Ayazuki adında sıradan bir lise kızının festivalde Charlie adında kendini ilan eden bir sihirbazla buluşması. Charlie'nin büyüsü sayesinde Tokyo'daki Meiji dönemine giderek o zaman döneminden gelen çeşitli büyük tarihi figürlerle tanışır ve onlara aşık olur. 

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları