Mari Okada'nın Maquia Adlı Filmi Manga Oluyor
Manga yaratıcısı Mito Satō, P.A. Works'un ve Mari Okada'nın Maquia (Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana o Kazarō) adlı filminin manga uyarlamasını başlattı.

Film, senarist Okada'nın (The Anthem of the Heart, anohana) yönetmenlikteki ilk filmidir. Filmin senaryolarını P.A. Works'ta yazmıştır.

ÖZET

Hikaye, aile üyelerinin orta yaşlarda yaşlanmayı bıraktığı Maquia ile başlıyor. Ailesi olmasa da günlerini huzurlu ama bir o kadar da yalnız geçirmektedir. Bir gün halkının ölümsüzlüğü, bir ordu tarafından işgal edilmeleri ile büyük bir darbe alır ve barış paramparça edilir. Maquia'nın klanındaki en güzel kız Leilia götürülür ve Maquia, çocuğu kaybolduğu için bastıramadığı duygularını gün yüzüne çıkarır. Maquia kaçabilir, ama topraklarından bir kere çıkarsa arkadaşlarını ve evini kaybedeceğinin farkındadır. Ormanda yalnız başına dolanırken terk edilmiş bir bebek olan Erial'i bulur. Hikaye Erial büyüdükçe aralarında değişen/gelişen ilişkiyi anlatır.

Film, 24 Şubat'ta Japonya'da prömiyer yaptı ve 48 milyon yen (yaklaşık 450.240 $) kazandı ve 76 tiyatroda 32.000 bilet sattı. U.K. anime distribütörü Anime Limited, 4 Mart'ta İngiltere ve İrlanda filmin prömiyerini yaptı.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları