Laid-Back Camp Animesi Film Oluyor Ve Yeni Kısa Anime Başlayacak
Pazar günü 2. Sezonun olacağı açıklandı.

2. Sezonun olacağı Pazar günü açıklandı. Pazar günü düzenlenen bir toplantıda yapımcılar yeni sezona ve filme yeşil ışık yaktı. Kısa animenin ismi "Heya Kyan△" (Room Camp) olacak.

İlk anime 4 Ocak'ta yayınlandı ve Crunchyroll 12 bölümlük animeyi yayınladı. Animenin home videosu, "bölüm 0"ı içeriyordu. Filmin ve kısa animenin yanı sıra, Pazar günü olan etkinlikte öğleden sonraki toplantıda 2. anime duyuruldu.

Yoshiaki Kyougoku (Kuroko's Basketball and Robotics;Notes episode director, Tokyo Ghoul unite director) C-Station'da ilk animesini (STARMYU, Dragonar Academy) yönetiyor. Jin Tanaka (Kirakira ☆ Precure a la Mode, Anne-Happy) seri kompozisyonunu ele aldı ve Mutsumi Sasaki  (Dragonar Academy, Chaos;HEAd, Phantom ~Requiem for the Phantom~) karakter tasarımcısı olarak görev yaptı. Akiyuki Tateyama (Kuma Miko: Girl Meets Bear, Idol Incidents) MAGES'da müzikleri besteledi.

Outdoor manga 2 genç kızı konu alıyor. Rin, Fuji dağının doğal manzarasına karşı göllerin kenarında kamp yapmayı sever. Nadeshiko, bisikleti ile Fuji dağını göre bileceği yerlere gitmeyi çok seviyor. Rin ve Nadeshiko karşılaştıklarında kamp yaparlar, birlikte ramen yer ve manzaranın tadını çıkarırlar.

Afro, 2015'te Houbunsha'nın Manga Time Kirara Forward dergisinde mangayı başlattı ve Houbunsha, 11 Ekim'de manganın 7. derlenmiş cildini yayınlayacak. Yen Press, mangayı Mart ayında İngilizce yayınlamaya başladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları