Kengo Hanazawa, Hirochi Maki ve Hideki Arai Yeni Mangalarını Grand Jump da Yayınlayacak
Eylül ve Ekim'de üç ayrı sayıda yeni mangalar yayınlanacak.

Shueisha'nın Grand Jump dergisinin 17. sayısında belirtildiğine göre Kengo HanazawaHideki Arai ve Hirochi Maki'nin, derginin üç ayrı sayısında birer mangaları yayınlanacak. Hanazawa'nın mangasının kesin olmayan adı "Seireishi" ve derginin 19. sayısında, 1 Eylül'de yayınlanması bekleniyor. Arai'nin mangasının kesin olmayan adı "Pangaea ne" ve derginin 20. sayısında, 15 Eylül'de yayınlanacak. Maki'nin mangasının kesin olmayan adı ise "Down Times!" ve derginin 21. sayısında, 6 Ekim'de yayınlanacak.

Hanazawa, 2009'da Shogakukan'ın Big Comic Spirits dergisinde "I am a Hero" mangasına başlamış ve 22 sayılık seri 2017'de sona ermişti. Manga, iki ayrı spinoff serisine ilham verdi. Bir live-action film uyarlaması Nisan 2016'da Japonya'da gösterildi.

Arai'nin "Itoshi no Irene" mangasının bir live-action film uyarlaması 2018 Eylül'ünde Japonya'da gösterildi. Arai'nin "Miyamoto kara Kimi e" (From Miyamoto to You) mangasının da live-action serisi yine 2018'de gösterilmişti. 

Kodansha Comics, Maki'nin "Is Kichijoji the Only Place to Live?" (Kichijōji dake ga Sumitai Machi Desu ka?) mangasını İngilizcede dijital olarak yayınladı. Aynı manganın Ekim 2016'da yapılmış bir live-action serisi de var. Maki'nin "Itsuka Tiffany de Chōshoku o" (It will be breakfast at Tiffany some day.) mangası da Ekim 2015'te live-action serisinin prömiyeri yapıldı.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları