J-World Tokyo'da REBORN Temalı Yiyecekler ve Fazlası
J-World Tokyo'da REBORN temalı yiyecekler , hediyelik eşyalar, yarışmalar... Keyifli okumalarr.

J-World Tokyo'da REBORN Temalı Yiyecekler ve Fazlası


Akira Amano'nun popüler REBORN'unu bitmesinden bu yana beş yıl geçti. 5 Haziran'dan itibaren J-World Tokyo kapalı eğlence parkı, "J-World Tokyo'da Katekyo Hitman REBORN Mirai- heen " (J-World Tokyo'da REBORN! Future Arc) etkinliğine başlayacak.




"Tsuna'nın Tuna Sandviç ve Espresso Latte Seti" 720 yen (yaklaşık 17tl) mal olacak ve 5 haziran'dan 31 Ağustos'a kadar satışa sunulacak.




Vongola Ailesi Vongola Rosso Spagetti" Bu yemeğin fiyatı 940 yen ( yaklaşık 28,50tl) olacak ve 5 haziran ile 31 Ağustos tarihleri ​​arasında satışa sunulacak.





"Mukuro Rokudo'nun Çikolata ve Ananaslı Meyve Pizza'sı" muhallebi sosludur ve çikolata, ananas ve marshmallow'la kaplıdır. 920 Yen (yaklaşık 28 tl) mal olacak ve 5 Haziran'dan 26 Haziran'a kadar satışa sunulacak.




"Flan's Me ve Bel Senpai's Cake", 730 yen( yaklaşık 22tl) mal olacak no-cookes cheese cake'dir ve 5 Haziran ile 26 Haziran arasında piyasaya sunulacaktır.




"Takeshi Yamamoto'nun Kırmızı Miso Çorbası ile Özel Deniz Yılan Kâsesi" 960 yen (yaklaşık 29tl) mal olacak ve 27 Haziran'dan 18 Temmuz'a kadar satışa sunulacak.





"Kyoya Hibari Japon Stili Ponzu Hamburg Steak, rendelenmiş sebzeli" tepsi, dulavratotu ve Japon turşusu gibi yan yemekler bolca bulunur. 980 yen ( yaklaşık 30tl) mal olacak ve 19 Temmuz'dan 9 Ağustos'a kadar satışa sunulacak.




"Byakuran's Marshmallow Mille-feulle" fiyatı 730 yen (yaklaşık 22tl) olacak ve 10 ile 31 Ağustos tarihleri ​​arasında satışa sunulacak.




"Ryohei Sasagawa'nın Maximum Canon Curry Udon" kızarmış tavuk dolmasıyla 930 yen ( yaklaşık 28 tl) edecek ve 10 ila 31 Ağustos tarihleri ​​arasında satışa sunulacak.




"Lambo & I-pin'in 3'üncü Snack Zamanı Pastası", çikolatalı süslemeleri olan pişmiş bir peynirli kektir. 730 yen ( yaklaşık 22tl) mal olacak ve 10 ila 31 Ağustos tarihleri ​​arasında satışa sunulacak.



"Hayato Gokudera & Uri's Cheesecake" nin fiyatı 730 Yen ( yaklaşık 22tl)  olacak ve 27 Haziran - 18 Temmuz tarihleri ​​arasında satışa sunulacak.




Her yemek rasgele dağıtılan on iki kartpostaldan biriyle gelir.



-World Tokyo Hediyelik Dükkanı ayrıca aşağıdaki sınırlı sayıda ürüne sahip olacak:

© 天野 明 / 集 英 社 · テ レ ビ 東京 · リ ボ ー ン 製作 委員会

Bu yastığı satın alan hayranlar, yedi farklı tasarımdan birini seçebilirler.Her yastık 1,980 yen (yaklaşık 64tl) mal olacak.


Bu üç kartpostal sahibinden her biri anime ait her mafya ailesini temsil ettirilir. Tüm tasarımların maliyeti 1,620 Yen (yaklaşık 53tl) olacak.


"Box Garapon" piyangolarını 500 yen ( yaklaşık 35tl) karşılığında deneyenler bir sonraki ödüllerden birini alacak:

Çift cazibe (4 çeşit)


Rozetler (10 çeşit)


Kutu Torbası (3 tip)


Metal Rozetler (13 çeşit)


"Hit the Hedef! Seçim Muharebesi!" Oyununda bir kutudan iki kart çıkarmalı, daha sonra puan toplamak için üzerlerine yazılan hedefleri yapmalıdır. Alınan ödül kazanılan puan sayısına göre belirlenir. Her denemede 400 yen (yaklaşık 12tl) mal olacak.

 

Plastik Anahtarlıklar


Holografik Metal Rozetler



İğneli Kartpostallar

"Acil Durum Misyonu" nu oynamayı seçen hayranlar puan kazanmak için et parçalarını plakaların üstüne koymalıdır. Her denemede 400 yen (yaklaşık 12tl) mal olacak. Kazananlar üç ödülden birini kazanabilir.


Holografik Metal Rozet (4 çeşit)



Plastik Anahtarlık (4 çeşit)



İğneli Kartpostallar (10 çeşit)


320 yen (yaklaşık 10tl)  Vongola Test Yarışması'na katılan hayranlarsoruları cevaplayacak.Oyuncu beş tane sorudan üç veya daha fazla soruyu doğru bir şekilde cevaplandıysa, rasgele on beş farklı kare rozetten birine sahip olacaklar. Sol taraftaki rozetler 5 hazirandan 18 Temmuz'a, sağda ise 19 Temmuz'dan 31 Ağustos'a kadar mevcut olacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları