Isetan Shinjuku'da Lupin III Rüzgarları Esiyor
Japonya’nın en ünlü alışveriş merkezlerinden biri olan Isetan Shinjuku, Lupin III temalı bir yaz festivali düzenliyor.

Lupin III Isetan yaz festivalinde bütün ilgiyi üzerine çekiyor!

Animenin en gözde beyefendi hırsızı ekibiyle birlikte yaz aylarınında herkesten ilgi çalmaya geldi! Isetan Shinjuku, efsanevi kahramanı ele alan bir yaz festivali düzenliyor ve hayranları ürünleri, atıştırmalıkları ve giriş hediyelerini görmek için can atıyor.

Alışveriş merkezinin restoranı Bistro Riquewihr, Lupin III esintili özel bir menü hazırlıyor. Lupin'in Wagyu Beef Hamburger'ini, Jigen'in çok haşlanmış körisini veya beş ana karakterden esinlenen tatlı parfelayı yolunuz düşerse muhakkak deneyin! Bistronun fantastik dört servis menüsünü sipariş eden özel müşteriler için de Lupin'den bir kartvizit hediye edilecek.

Leziz bir dinlence arıyorsanız da Latte sanatını icra ettikleri mis gibi bir kahveyi de yudumlayabilirsiniz. 

Aynı zamanda alışveriş severler, ürünlere göz atabilir ve Lupin desenli yukata, süslü mendiller veya Lupin'in ikonik ceket-gömlek ve kıravat kombini gibi bu festival için hazırlanmış özel ürünleri satın alabilirler.

Etkinlikler aynı zamanda gizemli bir akşam, Yuji Ohno ve Lupintic Six konserleri, op art resimler, girişte çıkartma hediyeler ve daha fazlasını içeriyor.

Isetan x Lupin III- Lupin yaz festivali, 18-23 Temmuz arasında Isetan Shinjuku’da devam edecek. Etkinliğin internet mağazası 26 Eylül’e kadar açık kalacak.

kaynak: crunchyroll

私は可愛いですね

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları