İsekai Animeler #1
Güzel ve kaliteli (cidden kaliteli biliyom klasikleşti herkes böyle diyor ) anime serileri

#27

#27

Outbreak Company

Shinichi Kano, babası light roman yazarı, annesi ise erotik oyun artisti olan "Safkan Sınıf" bir otakudur. Kano'nun moe hakkında bilgi, fikir ve öngörüleri dışında hiçbir özel yeteneği bulunmamaktadır.

Buna rağmen, Japon hükümeti onu Fuji Dağı bölgesinden geçilen paralel bir evrendeki Kutsal Eldant İmparatorluğuna Moe evangelisti olarak atar. Shinichi bu dünyada yarı elf hizmetçi kız Myuseru ve güzel genç kraliçe Petoraru ile sıcak dostluklar kuracaktır. Lakin bu fantastik dünya sanıldığı kadar huzurlu değildir ve kendilerini çok geçmeden bir savaşın içinde bulacaklardır.

Fragman

#26

#26

Overlord

Hikayemiz popüler bir online oyun olan Yggdrasil’in bir gün kapatılması ile başlıyor, ama baş kahramanımız olan Momonga oyundan çıkış yapmamaya karar veriyor. Daha sonra Momonga ‘’ En Güçlü Büyücü’’ olan iskelet bir varlığa dönüşüyor. Dünya değişmeye devam eder ve oyun yapımı karakterler olan NPC’ler duygular hissetmeye başlar. Hiç bir ailesi, arkadaşı ya da toplumda bir yeri olmayan bu sıradan genç adam Momonga, bu yeni oyun dünyasını ele geçirmek için çabalamaya başlar.

Fragman

#25

#25

death march kara hajimaru isekai kyousoukyoku

29 yaşında Programcı Suzuki Ichirou, bir anda kendisini fantezi RPG oyununda bulur. Oyunda 15 yaşında Satou'yu canlandırmaktadır. İlk başta bunun bir rüya olduğunu düşünür, fakat yaşadıkları oldukça gerçek gözükmektedir. Sınırlı kullanımı olan güçlü bir yeteneği kullanması sonucu, kertenkele adamlardan oluşan bir orduyu yok ediyor ve yüksek seviyeli maceraperest oluyor. Satou; seviyesini saklamaya, barışçıl yaşamaya ve yeni insanlarla tanışmaya karar veriyor. Bununla birlikte, bir şeytan kralının dönüşü gibi oyunun hikayesindeki gelişmeler, Satou'nun planlarına sıkıntı yaratacak mı, hep birlikte göreceğiz.

Fragman

#24

#24

Zero kara Hajimeru Mahō no Sho

Liturjik Takvimi'ne göre 526 yılında dünya üzerinde kara büyünün ve cadıların varlığı bilinmekteydi. Ancak büyünün bilimine kimse vakıf değildi. Animemizde insan ırkının "pis mahluk" olarak küçümsediği bir türden yarı insan ve yarı canavar olan paralı bir askerin yaşamı anlatılmaktadır. Kahramanımız her zaman insan olmayı düşlemişti fakat bir gün hayatını bütünüyle değiştirecek bir cadı ile karşılaştı. Paralı askere insana dönüşmek isteyip istemediğini sordu. Ve dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa onunla gelmesini söyledi. Cadı kendisine Zero diyordu ve bir takım haydutların kendi sığınağından önemli bir büyü kitabını çaldığını söyledi. İnsan olma arzusu olan kahramanımız nefret ettiği cadıyla birlikte yolculuğa çıkıp büyü kitabını aramaya başlar. Bakalım bizi bu serüvende neler bekliyor!

Fragman

#23

#23

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

Ansızın, lise öğrencisi Subaru Natsuki gittiği mahalle bakkalındaki dönüş yolunda öteki dünyaya çağırılır. Hayatının en büyük dönüm noktası böyle başlıyordu, kimin tarafından çağrıldığını dahi bilmez durumdadır ve saldırıya uğradığında işler çok daha kötü bir hal alır. Ama gümüş saçlı gizemli bir kız ve onun sihirli kedisi onu kurtadığında, Subaru ona olan iyilick borcunu ödemek için işbirliği yapmak zorunda kalır. İkisi beberaber ipuçlarını bir araya getirdiğinde, Subaru ve kız saldırıya uğrayıp öldürülür. Bundan sonra, Subaru ''Ölümden Dönüş'' adlı yeteneği kazanmış halde uyanır ve zamanı ölümden geri alabilen çaresiz biri haline gelir. Umutsuzluğun ötesinde, acaba kızı ölümün kaderinden kurtalabilecek midir?

Fragman

#22

#22

No Game No Life

No game no life hilayesinin merkezinde  sora ve shiro var. İki kardeş oyun dünyası için çok ünlü internette fenomen olan iki neet' tirler. Bu ikisi gerçek hayatıda "berbat bir oyun" olarak görürler. Bir gün "ilah" adında biri tarafından alternatif bir dünyaya davet edilirler. Burada ki tanrı bütün savaşları yasaklar ve " her türlü olayı oyunlarla" karara varılan bir dünya yaratır. Hatta ülkelerin sınırlarını bile insanlık diğer ırklar tafından arta kalan yerlere göç ettirilmiştir. Acaba bir halta yaramaz sora ve shiro gittikleri alternatif dünyanın "kurtarıcıları" olabilecekler mi?

Fragman

#21

#21

KonoSuba: Kono Subarashii Sekai ni Syukufuku o!

İçine kapanık bir oyunsever olan Satou Kazuma'nın hayatı bir trafik kazası sonucu sona erecektir...Öyle olmalıydı, ancak gözünü açtığında karşısında kendisini bir tanrıça olarak tanıtan bir kız gördü. "Hey, bende senin yararına bir şey var. Başka bir Dünya'ya gitmek ister miydin?Ancak yanında tek bir şey götürebilirsin." "O halde seni götürmek istiyorum." İşte bu noktada reankarne olmuş Kazuma'nın Şeytan Kral ile olan mücadelesi başlıyor. Ancak birçoğunuzun düşündüğünün aksine bu yolculuk sürekli bir yiyecek, içecek ve barınak arayışı olacaktır. Kazuma'nın sakin bir hayat sürmek istemesine karşın Tanrıça'nın sürekli çıkardığı problemler kısa süre sonra Şeytan Kral'ın ordusunun dikkatini çekecektir.

Fragman

#20

#20

Sword Art Online

100 yıllık mistik bir geçmişe sahip olan 'Sword Art Online' oyununun içinde sıkışıp kalmış olan insanlar bu oyunu oynayabilmek için Sinir Sistemi Aletlerini kullanmaktaydı.En iyi oyunculardan biri olan Protagonist Kirito, bu gerçekle tanıştı.Dev bir kalede, tek bir oyuncu olarak bu oyunu oynuyor! Bu ölümcül oyunu bitirebilmek ve karmakarışık bu lanet dünyadan çıkabilmek için tek çaresi 100 bölümü de geçmek. Kirito bu oyunu kazanabilecek mi? Yoksa bu Dünya'nın derinliklerinde yok olup mu gidecek? Bunu animeyi izlerken göreceğiz.

Fragman

#19

#19

Youjo Senki

Animenin baş rolünde savaşın ön cephelerinde yer alan altın sarısı renkte saçlara, deniz mavisi renklere sahip gözlere ve süt beyazı renge sahip teniyle küçük bir kız olan kahramanımız Tanya Degurech Degurechaff yer almaktadır. Japonya'nın en değerleri kişilerinden birisi olan kahramanımız kendisine Tanrı adını takmış birisini sinirlendirmesi sonucu küçük bir kız olarak yeniden doğmuştur. Şimdilerde ise kariyerine ve kifayetine her şeyden fazla değer veren bu küçük kız imparatorluk ordusunun en belalı büyücüsü olmak için kendisini adamıştır.

Fragman

#18

#18

Tate No Yuusha No Nariagari

Iwatani Naofumi, kahraman olmak için 3 kişi ile birlikte paralel bir dünyaya çağrılır ve bu çağrılan kahramanlar efsanevi ekipmanlarla donatıldılar. Kalkan Kahramanı olan Naofumi, ise deneyimsizliği ve yetersizliğinden dolayı en zayıf kahraman olarak görülür ve ihanete uğrar. Kendine ihanet edenlerden intikamını almaya ant içer. 

Böylece paralel dünyadaki kaderi başlar...

Fragman

#17

#17

That Time I Got Reincarnated as a Slime

Rimuru Tempest, 37 yaşındaki eski bir insan olan Satou Mikami’nin geçen bir soyguncu tarafından öldürüldükten sonra aldığı fantezi dünyasındaki balçığın yeni adıdır. Sıradan, boş geçmiş yaşamını geride bırakıp, eşsiz yeteneklere sahip balçık canavarı olarak yeni bir hayata başlar...

Fragman

#16

#16

In Another World With My Smartphone

Kahramanımız Touya Mochizuki bir gün bir hata sonucu öldürülür. Bunun üzerine Tanrı bir özel niteliğinde kendisine bir dilek hakkı ile bir fantazi evreninde yeniden yaşamasına olanak verir. Bunun neticesinde kahramanımız Touya fantazi dünyasında akıllı cep telefonunu yanında ister. Kendisine verilen bu ikinci yaşam şansı ile kahramanımız bir çok önemli insanlar dost olur ve evrenin gizem dolu sırlarına rastlar. Asırlardır var olan antik kavmin gücünü alır ve evrenin krallarına meydan okuyabilecek bir güç ile kimseyi takmayarak dünyayı gezer.

Fragman

#15

#15

How NOT to Summon a Demon Lord

MMORPG Cross Reverie'e göre, Sakamoto Takuma diğer oyuncuların kendini Şeytan Kral olarak çağırmasına yetecek ezici gücüyle övünüyordu. Bir gün, oyundaki görünüşüyle öbür dünyaya çağrıldı. Orada "Gerçek çağırma ustası benim." diye direten iki kişi vardı. Takuma, kızlar tarafından kendi üzerinde canavar çağırmak için kullanılmış olan köle dönüşümü büyüsünü yer―

Ancak, tuhaf yetenek "Büyü Yansıması" harekete geçer! Köleye dönüşenler kızlar olur!

Takuma şaşırır. O en güçlü büyücüydü ama, hiç sosyal yeteneği yoktu. Panikle ağızından çıkan ilk sözler oyun içerisinde Şeytan Kral rolünü oynadığıydı. "Harikayım mı diyorsun? Tabii ki. Ben Diablo... Şeytan Kral olarak korkulan kişi!"

Bu dünyaya ilham verecek olan Şeytan Kralın ve onun mutlak gücüyle daldığı öbür dünya macerasının hikâyesinde perdeler kalkıyor!

Fragman

Sizce En güçlü Karakter hangisi ?

Listeler güzel izle işte beni bilip napcan ? ...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları