Fujita’nın Wotakoi: Love is Hard for Otaku Mangası Live-Action Filmi Oluyor
Ichijinsha geçtiğimiz perşembe günü Fujita’nın Wotakoi: Love is Hard for Otaku(Otaku ni Koi wa Muzukashii) mangasının altıncı cildi için bir tanıtım videosu yayınladı. Bu aynı zamanda manganın live-action filminin yapılacağını da bizlere gösterdi.

Fujita bu duyuru için ayrıca bir kutlama çizimi de yaptı.

Manganın altıncı cildi 31 Temmuz’da piyasaya sürülecek. Video, manganın yedi milyon kopya sattığını da bizlere gösteriyor. (Dijital satışlar dahil.)

Manga, 12 Nisan’da ilk bölümü yayınlanan 11 bölümlük bir animeye uyarlandı. Anime, Japonya içine ve dışına Amazon Prime Video aracılığıyla yayınlandı.

Manganın hikâyesi, fujoshi yaşam stilini insanlardan saklayan bir ofis çalışanı olan Narumi ile bir otaku olan yakışıklı ve becerikli iş adamı Hirotaka arasında geçen absürt bir romantik komediyi ele alıyor.

Fujita, mangayı bir resim paylaşma sitesi olan Pixiv’de 2014 yılında başlattı. Kasım 2015’de manga, Ichijinsha’s Comic POOL dijital manga dergisine geçiş yaptı. Ichijinsha beşinci derlenen cildi 2 Şubat’ta piyasaya sürdü. Kodansha Comics mangayı İngilizce yayımlıyor ve ikinci tanıtım cildini 12 Haziran’da yayımladı.

Kaynak: ann

Tanıtım videosunu izlemek isteyenler...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları