Animasyon Görsel Yönetmeni Shichirō Kobayashi 89 Yaşında Vefat Etti
Lupin III: The Castle of Cagliostro, Urusei Yatsura 2, Nodame Cantabile animelerinin görsel animasyon yönetmeni Shichiro Kobayashi vefat etti.

Animasyon görsel yönetmeni Shichirō Kobayashi, 25 Ağustos'ta konjestif kalp yetmezliği (Kalpteki bu rahatsızlık, vücudunun ihtiyacı olan miktarda kanın pompalanmasını engellemesi ve diğer organlara tahribat vermesidir.)  nedeniyle 89 yaşında vefat etti.

Musashino Sanat Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra, Kobayashi ilkokulda resim öğretmeni olarak çalıştı ve ardından 1964'te Toei Doga'ya (şimdi Toei Animation olarak bilinir) katıldı. Daha sonra 1968'de kendi Kobayashi Prodüksiyon şirketini kurdu. Dokonjo Gaeru'da sanat yönetmeni olarak görev yaptı. , The Adventures of Gamba, Ganso Tensai Bakabon, Tomorrow's Joe 2, Lupin III: The Castle of Cagliostro, Urusei Yatsura: Beautiful Dreamer, Nodame Cantabile ve diğer eserlerde yer aldı.





   Kobayashi, 1986'da Sanat kategorisinde Nihon Anime Taishō ödülünü ve 2009'da Tokyo Uluslararası Anime Fuarı'nın Başarı Ödülü'nü aldı. Japon hükümetinin Kültürel İşler Ajansı ona 2011'de Film Başarı Ödülü'nü verdi. 





Shichiro  Kobayashi anısına bulunduğu anime ekiplerindeki görsel kesitleri paylaşacağım.








I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

1 comment

yamikado
This comment contains spoilers. Click here if you want to read.

ae konuşamıyorum

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

Disqus Yorumları