Air Gear'ın Sanatçısı Bakemonogatari Manga Çizeri Olarak Karşımızda
Air Gear, Tenjho Tenge sanatçısı manga adaptasyonunu gerçekleştirecek.

Kodansha'nın Haftalık Shōnen Dergisi'nin Twitter hesabında, Bakemonogatari mangası için çizilen ana karakterlerden bazıları gösterilip mangayı çizenin kim olabileceğinin tahmin edilmesi istenmişti ve NisiOisin'in light-novel'ini baz alarak 14 Mart itibariyle start verilecek uyarlamanın Oh! great (Ito Ogure) tarafından yapılacağı duyuruldu. Image

Oh! great (aşağıdaki fotoğrafta) Air Gear, Junk Story - Tetsukuzu Monogatari ve Tenjho Tenge.  Aynı zamanda Burn Up!, Five, Himiko-Den, Majin -Devil-, Naked Star and Silky Whip gibi sayısız manganın hikaye bölümünde yer aldı. Oh' great, Arakawa Under the Bridge x Bridge ve Yamada-kun and the Seven Witches animelerinin çizim aşamalarında da yer aldı.

Image

NisiOisin'in Monogatari Serisi romanları, yalnız ve başarısız bir öğrenci olan Koyomi Araragi'yi merkezine alır. Bir gün, sınıf arkadaşı Hitagi Senjōgahara kazara düşer ve Senjōgahara'nın kelimenin tam anlamı ile "ağırlığı" olmadığını fark eden Araragi, doğaüstü güçleri sayesinde onun "tuhaflık" sorununa çözüm bulur ve tam da bu noktadan sonra doğaüstü "tuhaflık"ları olan diğer kızlarla tanışır. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları