Netflix Serisi Olan Samurai Gourment'in İlk Fragmanı, Karakterleri Tanıtıyor.
Karakterlere bir bakalım...

Netflix, Perşembe günü Masayuki Kusumi ve Shigeru Tsuchiyama'nın Manga-han Nobushi no Gourmet mangasının uyarlaması olan canlı-aksiyon serisi olan Samurai Gourment'ın fragmanını yayınlamaya başladı. Fragman, hikayeye bir göz atıp Takashi Kasumi ve samuray tanıtıyor. 

Serinin ön gösterimi özel olarak Netflix’te 17 Mart’ta yayınlanacak.

12 bölümlük serinin yıldızları Takashi Kasumi olarak Naoto Takenaka, samuray olarak Tetsuji Tamayama ve Shizuko Kasumi olarak Honami Suzuki.

Image

Bir başka Kusumi tarafından yazılan manga uyarlaması olan canlı-aksiyon serisi, Kodoku no Gurmet’in personeli, Samurai Gurment için geri dönüyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşan Kodoku no Gourment, ön gösterimini 2012’de yapmıştı, ve 5. Sezonu, son sezon olmakla birlikte Ekim-Aralık ayı arasında 2015’te çıktı.

Tsuchiyama, 2013 yılında Kusumi'nin "Nobushi no Gourmet" denemelerine (yazı tipi olan deneme) dayanan mangaları Gentosha Plus online magazininde başlattı. Manga hala devam ediyor ve üçüncü sezonunda. Hikaye restonlarda yemek yemeyi ve içki içmeyi seven 60 yaşında emekli bir maaşçıyı merkez alıyor. Kendisi yaşamı bol vakit ve bol para sayesinde aşırıya kaçarak yaşamayı reddetip bir samurayın basit ve rustik yaşamını istiyor.

Image

Jmanga öncsinde 2011’de bir canlı-aksiyon filmine ilham veren Tsuchiyama’nın Gokudo Meshi magasını yayınlamışı. Gokudo Meshi 2012’de son buldu. Ayrıca Tsuchiyama’nın Kinban Gourmet Bushimeshi! mangasının canlı-aksiyon serisi ön gösterimini 10 Ocak’ta yaptı.    

Kusumi ve Jiro Taniguchi ilk defa Kodoku no Gourmet’i, 1994 ve 1996 yılları arasında Fusosha’s Monthly Panja magazininde seri haline getirmişti. Fusosha ilk cildi 1997’de yayınladı. Kusumi ve Fusosha manganın ikinci cildini Eylül 2015’te yayınladı. JManga manganın lisansını Kuzey Amerika’da aldı ve bir bölümünü İngilizce’ye çevirdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları