Yu Yu Hakusho’nun Yeni OVA'sı, Manganın Sondan Bir Önceki Bölümünden Adapte Edilecek
Shueisha’nın Haftalık Shonen Jump, Yu Yu Hakusho 25. yılı şerefine yayınlanacak anime hakkında yeni detaylar paylaştı.

Anime, manganın “Two Shot” ve “All or Nothing. bölümlerinden uyarlanacak. “Two Shot”, Kurama ve Hiei'nin nasıl tanıştıklarını gösteren bonus bölüm,  “All or Nothing” ise manganın ikinci-son bölümü; ruh dünyasındaki rehine krizini çözmek için yeniden bir araya gelmelerini gösteriyor. 

Studio Pierrot, yönetmen Noriyuki Abe (Boruto: Naruto Next Generations / GTO: Great Teacher Onizuka) ve serinin oyuncu kadrosu da OVA için geri dönecekler.  OVA serisi, animenin 25. yılını kutlamak için özel olarak hazırlanan Blu-ray box setinde yer alacak. Dört set şeklinde oluşacak box, 26 Ekim'de satılacak. Set koleksiyonu aşağıdaki detayları içerecek ve dileyenler belirlenen tarihlerde parça olarak satın alım yapabilecekler. 

Blu-ray box'un ilk seti "Spirit Detective" arc'ının (bölüm 1-26) yanı sıra, her iki filmi de içerecek ve 27 Temmuz'da satışta olacak. İkinci set, 40 bölüm olan "Dark Tournament" arc'ını içerecek ve 28 Ağustos'ta satışta olacak. Üçüncü set, 28 bölüm olan "Sensui" (Chapter Black) arc'ını içerecek ve 26 Eylül'de satışta olacak. Dördüncü setse, 18 bölümlük "Demon World" yayınını ve iki bölümlük OVA'yı kapsayacak. 

Image

Hunter x Hunter'in yaratıcısı Yoshihiro Togashi, Yu Yu Hakusho mangasını 176 bölüm olarak 1990'da Haftalık Shonen Jump'ta yayımladı. Seri, ölümünden sonra ruh dedektifi olan 14 yaşında bir suçlu Yusuke Urameshi'yi konu ediyor.

Image

Studio Pierrot, 112 bölümlük anime klasiğini 1992 - 1995 tarihlerinde yayınlarken, yapımın 6 OVA'sı ve iki filmi de bulunuyor. 



kaynak: goboiano, ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları