One-Punch Man 3. Sezon İlk Fragmanı Yayınlandı.
One-Punch Man animesinin insanüstü yeteneklere sahip Garou'ya odaklanan bomba gibi bir sürpriz fragmanı yayımlandı.

One-Punch Man 3. Sezon resmi olarak yapım aşamasında ve J.C.Staff üçüncü sezonun animasyonu için geri dönüyor.

Resmi "One-Punch Man" fragmanı YouTube'a düştü ve 2. Sezonun animasyonlarının üstlenen J.C.Staff'ın seriyi yapmak için geri döneceğini açıklandı.. Fragman, Canavar Birliği tarafından kaçırılan "insan canavar" Garou'nun nihayet gerçek yeteneklerini uyandırmasına odaklanıyor. "Supreme Power VS Ultimate Fear" temalı One-Punch Man 3. Sezon fragmanını İngilizce altyazılı olarak aşağıda izleyebilir. 3. sezon teaser görselini de aşağıda görebilirsiniz.

 

One-Punch Man 3. sezon:

Saitama sadece eğlenmek için kahraman olmuş bir kahramandır. Üç yıllık "özel eğitimin" ardından o kadar güçlü hale gelmiştir ki neredeyse yenilmezdir. Aslında çok güçlüdür; en güçlü rakiplerini bile tek bir yumrukla alt eder. Saitama, sadık öğrencisi Genos ile birlikte Kahramanlar Birliği'nin bir üyesi olarak resmi kahramanlık görevlerini yerine getirmektedir. Bir gün, Canavar Birliği'nden olduklarını iddia eden canavarlar aniden ortaya çıkar ve bir Kahraman Birliği yöneticisinin çocuğunu rehin alır. S sınıfı kahramanlar toplanır ve rehineyi kurtarmak için Canavar Derneği'nin saklandığı yere bir baskın planlar. Bu sırada, kahramanlarla yapılan bir savaş sırasında Canavarlar Birliği tarafından kaçırılan bir 'insan canavar' olan Garou, Canavarlar Birliği sığınağında uyanır."

Tomohiro Suzuki ve Makoto Miyazaki, senaryo ve müzikten sorumlu olarak 3. sezon için geri dönüyorlar. 2. sezonu yapan J.C.Staff'ın dönüşü, MAPPA'nın seriyi yöneteceği yönündeki yanlış haberlerden sonra şüphesiz pek çok hayran için farklı görüş oluşturacaktır. Buna ek olarak, pek çok kişiyi üzecek başka bir haber daha var. One-Punch Man manga sanatçısı Yusuke Murata animede görev almadığını açıkladı. Fragmanda herhangi bir yayın tarihi ya da süre verilmediğini göz önüne alırsak, daha uzun bir yapım süresinin J.C.Staff'ın ilk sezondaki kaliteyi yeniden yakalamasına olanak sağlayabileceği konusunda izleyiciler rahatayabilir.

 

Kaynak: CBR

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları