Yōjo Senki Filmi, TV Animesinin Devamı Niteliğinde Olacak
Tanya Birlikleri'nin büyümesini konu eden film, komutan subaylarla olan ilişkilerin değişimini anlatıyor.

Birkaç gün önce Yōjo Senki (Saga of Tanya the Evil) TV animesinin, filminin çıkacağını haberini sizlerle paylaşmıştık. Filmle ilgili yeni gelen bilgiler gösteriyor ki; herhangi bir derleme ya da yeniden düzenleme filmi değil aksine yepyeni bir eser olacak. Yönetmen Yutaka Uemura, dergiye yeni filmin televizyon anime olaylarının devamı niteliğinde olacağını söylerken; Tanya ile üst düzey komutanlar arasındaki ilişki değişikliklerini ve birliklerin gelişmesini tasvir edeceği notunu düştü.  

Uemura ayrıca, serinin tamamlanmasının ardından başlangıçta film yapmayı planlamadığını belirtti, ancak hayranların desteğiyle filmi düşünmeye başladığını ekledi. Filmin, teatral bir sunumu merkezine alabilmesi için özellikle ses çalışmalarına ağırlık vereceklerini de sözlerine ekledi. Kısa süre önce Christopher Nolan'ın Dunkirk'ini izleyen yönetmen, filmin görselliğinden ve ses tasarımından çok etkilendiğini ve kendi anime filminin sunumunu da bu iki unsurun merkezde olacağından bahsetti. 

Aranızda Nolan'ın filmini henüz izlememiş olanlar varsa trailer'ları şuraya bırakalım.

Dunkirk'teki sinematografi ve ses tasarımının yanısıra psikoloji de aynı şekilde entegre edilirse; anime film, beklentilerin üzerinde çıkabilir. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları